DIN REVISOR INFORMERER
Nyhedstjeneste 

 

Styrk dialogen med dine kunder
Med Nyhedstjenesten kan du 
styrke dialogen med dine kunder og samarbejdspartnere. 

Ved at abonnere på DIN REVISOR INFORMERERs Nyhedstjeneste kan du to gange om måneden downloade og videresende en aktuel, relevant nyhed på den platform, du måtte ønske: LindedIn, hjemmesiden, elektronisk nyhedsbrev eller blot sende på mail til udvalgte kunder. 

Nyhederne har samme karakter, som du kender fra DIN REVISOR INFORMERER og være skrevet af vores dygtige fagkonsulenter. Vi lægger vægt på, at alle nyheder er målrettet læsernes interesser og er skrevet i øjenhøjde med disse. 

Om tjenesten
Du får adgang til to månedlige nyheder inden for skat, regnskab, revision eller andre emner inden for økonomi og virksomhedsdrift alle årets måneder undtagen juli. Det er dig frit for at benytte de nyheder, som du finder relevante. Årets 22 nyheder vil være tilgængelige på en hjemmeside, som kun abonnenter har adgang til. Her kan du downloade tekst og grafik, som du derefter kan videreformidle på den eller de kommunikationsplatforme, som du ønsker. 

Et billigt supplement til din øvrige kommunikation
Abonnementsprisen afhænger af antallet af medarbejdere på jeres kontor. Månedsprisen er 50 kroner per medarbejder på kontoret (minus 1 indehaver). Hvis I eksempelvis er seks medarbejdere på kontoret, udgør månedsprisen 5x50 kroner = 250 kroner. Kun abonnenter af DIN REVISOR INFORMERER kan abonnere på Nyhedstjenesten. 

Test løsningen
Ved at klikke på linket her kan du se og downloade en test, som du gratis kan videreformidle, hvis du er abonnent på DIN REVISOR INFORMERER. 

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du henvende dig til redaktør Jan Wie på tlf: 4193 3128 eller mail: jwi@fsr.dk.

Ønsker du at tilmelde dig løsningen, kan du gøre det på fsr.dk eller tage fat i medlemskoordinator Gitte Jensen på tlf: 4193 3133 eller mail: gje@fsr.dk

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133