Orienteringsartikler

- Få ekspertenes hjælp og sparring på dagligdagens udfordringer inden for skat, regnskab og revision.

De populære orienteringsartikler, der tidligere blev lavet i Revifora-regi, har fået ny bolig. De er flyttet ind sammen med de faglige værktøjer i Værktøjsportalen. Det betyder, at de nu er nemmere at finde og nemmere at bruge!

Er du allerede oprettet som bruger kan du logge på værktøjsportalen her og gå på opdagelse i orienteringsartiklerne.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger systemet og downloader artiklerne, kan du hente en vejledning her. Her beskrives det også, hvordan du åbner og logger dig på værktøjsportalen.

Hvad er orienteringsartikler egentlig?

"Orienteringsartikler" dækker over en artikelsamling, der omfatter artikler inden for tre hovedområder: Skat, revision og regnskab.

I en afbalanceret form mellem teori og praksis giver artiklerne dig en fageksperts hjælp og sparring til at løse en del af dagligdagens mange udfordringer. I Værktøjsportalen er artiklerne kategoriseret i hoved- og underemner, så du nemt kan finde uddybende information om et givent emne eller problemstilling. Artikelsamlingen fungerer derfor samlet set som et opslagsværktøj, der kan hjælpe dig med at løse konkrete problemstillinger, som du støder på i dit daglige arbejde eller studie.

Artikelserierne er relevante for både skatterådgivere, revisorer og økonomimedarbejdere samt et velegnet hjælpeværktøj til studiebrug.

Artikelserierne bliver løbende udbygget. Er du oprettet som abonnent bliver du informeret, hver gang vi offentliggør en ny artikel.

 

Vejledning - åbn orienteringsartikler

Er du i tvivl om, hvordan du bruger systemet og downloader artiklerne, kan du hente en vejledning. Her beskrives det også, hvordan du åbner og logger dig på værktøjsportalen.

>> Hent vejledning