24. juni 2020

CSR og bæredygtighed Internationalt - Bæredygtighed

Åbent for ansøgninger til Kommissionens Platform for Bæredygtig Finansiering

Kommissionen åbnede den 16. juni for ansøgninger til Platformen for Bæredygtig Finansiering. Det er muligt at ansøge om en plads i Platformen indtil den 16. juli.


Alexander Munkholm Bruun Studentermedhjælper
nzo@sfe.qx


Josefine Jørgensen Konsulent, CSR & Uddannelsespolitik
wwb@sfe.qx 4193 3141Platformen skal rådgive Kommissionen om en række emner relateret til EU’s taksonomi for bæredygtige investeringer. Platformen skal bestå af 57 medlemmer fra både den private og offentlige sektor, hvoraf 50 af disse vælges af Kommissionen i den netop åbnede ansøgningsproces.

I overensstemmelse med artikel 20 i taksonomiforordningen skal platformen sammensættes på en balanceret måde af følgende interessenter:

  • Interessenter med erfaring inden for de områder, der er omfattet af taksonomiforordningen.
  • Interessenter fra organisationer, der repræsenterer den private sektor, med fokus på finansiel og ikke-finansiel information.  
  • Interessenter fra organisationer, der repræsenterer civilsamfundet, gerne med ekspertise inden for miljø-, social-, arbejds- og ledelsesområdet.
  • Interessenter der repræsenterer universiteter, forskningsinstitutter og andre videnskabelige organisationer

Mandatet for medlemmerne af platformen, der skal vælges gennem denne ansøgningsrunde, er på to år. Du kan læse Kommissionens pressemeddelelse og finde information om, hvordan man ansøger her. Alle interesserede opfordres til at ansøge.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu