09. oktober 2020

CSR og bæredygtighed Samfundsansvar - Bæredygtighed - Priser

Best in class: syv virksomheder nomineret til CSR Prisen 2020

FSR – danske revisorers CSR Pris 2020 tildeles de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima fra unoterede og børsnoterede virksomheder. Tillykke til de syv nominerede: Arla, Grundfos og PensionDanmark samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Rockwool og Ørsted. Prisen uddeles d. 26. oktober.


Mette Conradsen Sekretær
zpb@sfe.qx 3369 1021


Pernille Risgaard Chefkonsulent (ekstern tilknytning)
ce@cpbzcnal.qx 4026 1433Vi ønsker tillykke til de syv virksomheder, som dommerpanelet har nomineret til CSR Prisen 2020. De syv virksomheders rapporter er udvalgt blandt de 67 store danske virksomheder, som er med i konkurrencen om CSR Prisen 2020. Heriblandt er 50 store virksomheder udvalgt, og 17 har indstillet sig selv.

Nominerede inden for kategorien stor unoteret virksomhed:
•    Arla
•    Grundfos
•    PensionDanmark

Nominerede inden for kategorien stor børsnoteret virksomhed:
•    A.P. Møller-Mærsk
•    Carlsberg
•    Rockwool
•    Ørsted

Vanen tro udgiver vi en kort publikation, hvor I kan læse mere om kriterierne for CSR Prisen, de syv nominerede rapporter og dommerpanelets kommentarer til rapporterne. Som noget nyt i år er der både omtale af de forhold, panelet har vægtet positivt og eksempler på, hvor dommerpanelet gerne havde set uddybninger i rapporten.  

CSR Prisen 2020 uddeles i forbindelse med CSR Konferencen: Førerposition i en ekstraordinær tid. Erhvervsminister Simon Kollerup åbner konferencen, hvor man blandt andre også kan møde Toby A.A. Heaps, CEO, Corporate Knights og Gerbrand Haverkamp, Executive Director, World Benchmarking Alliance til en drøftelse om Danmark og danske virksomheder som forbillede inden for bæredygtighed.

Læs om de hver af de syv nominerede her eller i publikationen her.

Tilmeld dig CSR konferencens livestreaming og vær med til at fejre de nominerede og vinderne her.
 

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu