10. oktober 2019

Rådgivning FSR RevisorNetværk

Deltag i FSR RevisorNetværk - Dato for de første møder fastsat i november

Mød dine revisorkollegaer på det første møde i FSR RevisorNetværk og få direkte indflydelse på udviklingen af nye værktøjer, koncepter og andet, der kan understøtte din forretning overfor dine kunder i SMV-segmentet.


Sara Sayk SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.
ffn@sfe.qx 3393 9191Få mulighed for at påvirke det fremtidige FSR RevisorNetværk på dette første møde.

På netværksmøderne vil FSR – danske revisorer gå tæt på dine behov som revisor med kunder indenfor SMV-segmentet, så du kan få bedre værktøjer, nyere viden, flere rådgivningsmuligheder overfor dine kunder i SMV-segmentet. Derudover kan du tage relevante emner op, få overblik over de mange digitale værktøjer samt netværke i fem geografiske områder af Danmark.

De første to møder afholdes

  • Den 19. november klokken 08:30 – 10:30, Hotel Comwell, Sorø
  • Den 21. november klokken 08:30 – 10:30, Hotel Scandic, Kolding

FSR – danske revisorer og SMV-indsatsen vil være vært med lidt let morgenmad, kaffe og the.

Tilmeld dig et netværksmøde på mail tilmelding@fsr.dk.

Fra FSR – danske revisorer deltager:

  • Martin Høgh, SMV-konsulent
  • Sara Sayk, Chefkonsulent

Du er velkommen til at kontakte Martin på mho@fsr.dk eller telefon 2889 0760, hvis du vil høre nærmere om FSR RevisorNetværk.

Deltagelse i FSR RevisorNetværk er naturligvis gratis for godkendte revisorer, der er medlem af FSR – danske revisorer og ansatte i medlemsvirksomheder. Bemærk, at der er et no-show-fee på 400,00 kroner.

FSR RevisorNetværk

Foreningens bestyrelse har tidligere vedtaget en ny ambitiøs strategi, som har foreningens medlemmer som fokuspunkt. Som medlem skal du kunne se og mærke, at foreningens løsninger gør en forskel i hverdagen.

FSR – danske revisorer vil, som en del af SMV-indsatsen, blandt andet oprette og facilitere fem FSR RevisorNetværk geografisk placeret rundt om i Danmark. Der er allerede medlemmer, der har tilmeldt sig via vores hjemmeside.

Læs mere om FSR RevisorNetværk.

Foreningens indsats for revisorer, der betjener SMV-segmentet

Udover FSR RevisorNetværk har FSR – danske revisorer indgået samarbejdsaftaler med fokus på digitale services og værktøjer, derudover arbejdes der på at få sammensat revisor- og rådgivningsfaglige pakker – alt sammen noget, der klæder dig bedre på til at rådgive dine SMV-kunder.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu