13. august 2021

CSR og bæredygtighed Arrangementer - Dialogmøde Historisk

Dialogmøde den 31. august 2021 om dataetik i årsrapporten

FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed inviterer virksomheder, finansielle aktører og andre interesserede i til dialogmøde om dataetik. I årsrapporten 2021 skal store virksomheder, børsnoterede selskaber og finansielle selskaber for første gang afgive en redegørelse for deres arbejde dataetik. Begrebet ”dataetik” er nyt for mange og kan virke abstrakt og svært at få hånd om.


Mette Conradsen Koordinator
zpb@sfe.qx 4187 0875


Thomas Krath Jørgensen Chef for rapportering og uddannelse
gxw@sfe.qx 4193 3148På dette tredje dialogmøde i 2021, som afholdes den 31. august klokken 14.00 - 16.30, kan du høre mere om, hvad dataetik er, hvordan man som virksomhed kan arbejde med dataetik, og få et indblik i andre virksomheders arbejde på området. Hvilke overvejelser bør man gøre sig? Hvordan formaliserer man en politik? Hvor skal den forankres, og hvordan operationaliseres den? Hvad er vigtige elementer at have på plads, og hvad skal der arbejdes løbende med? Hvad opleves som værdigivende, og hvad kan der være af udfordringer, og hvordan kan man rapportere?

Formand for Dataetisk Råd Johan Busse samt Afdelingsdirektør i TDC Group Sustainability Emilie Wedell-Wedellsborg vil bidrage med oplæg og drøftelse af deres erfaringer med at arbejde med området.

Mødet faciliteres af Marie Voldby, Director, ESG, Sustainability & Compliance i Deloitte og næstformand I FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed.

Se programmet.

Tilmeld dig til arrangementet senest den 27. august
Bemærk, at mødet afholdes fysisk, og at der ikke er mulighed for online deltagelse.

 

 

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber