Digitaliseringskonference

Hvordan kan du bruge ROBOTPOWER og de nyeste trends til at udvikle din forretning? Deltag på årets digitaliseringskonference i Børssalen i København og få inspiration samt konkrete værktøjer til din digitale omstilling.

Årets digitaliseringskonference finder sted den 31. august 2020 klokken 9.00 - 13.00 hos Dansk Erhverv, Børsen, 1217 København K.

Du skal ikke spørge, om robotterne er på vej - for de er her allerede. Du skal spørge, hvordan du gør robotterne til din bedste ven, når du vil effektivisere din virksomhed.

Hør ledere inden for digital omstilling fortælle om deres erfaringer med at bruge ROBOTPOWER til at automatisere forretningsprocesser og omstille fra business-analog til business-digital ved hjælp af kontorrobotter.

Vi bygger en robot live på scenen, og bagefter kan du prøve at bygge din egen. Du bliver præsenteret for nogle af de nyeste robot-trends, som er i gang med at effektivisere store dele af erhvervslivet. Du bliver introduceret for konkrete cases og strategier for digital omstilling, der kan guide dig til at effektivisere din egen virksomhed.

På konferencen kan du blandt andre møde Bent Dalager, partner i KPMG, Jesper Esman, management consultant hos Roesgaard & Partners, og techjournalist Thomas Hardenberg kendt fra DR P1-magasinet 'Kortsluttet'.