17. marts 2020

Data og teknologi Cybersikkerhed

Få 25.000 kr. til rådgivning om cybersikkerhed

Erhvervsstyrelsens program SMV:Digital, hvor SMV’er kan ansøge om tilskud på 25.000 kr. til rådgivning om at styrke SMV’ernes cybersikkerhed, er nu åbent.


Alexander Munkholm Bruun Studentermedhjælper
nzo@sfe.qx


Thomas Krath Jørgensen Faglig chef - rapportering og udvikling, Statsautoriseret revisor
gxw@sfe.qx 4193 3148Har du klædt din kunde godt på, så han/hun er bevidst om sin risiko for hackerangreb? Mangler din kunde lige den sidste praktiske rådgivning fra en it-teknikker, men har ikke midlerne hertil eller vil ikke prioritere det lige nu?

En løsning kunne være at anbefale din kunde at søge midler til rådgivning om netop forebyggelse af fx hackerangreb eller generelt styrket cybersikkerhed.

I SMV:Digital kan der søges om et tilskud på 25.000 kr. til om styrkelse af digital sikkerhed – fx en gennemgang af virksomhedens IT setup, penetrationstest eller hjælp til risikovurdering.

SMV:Digital har til formål at fremme den digitale omstilling og udvikling af e-handel i danske SMV’er og erfaringer med programmet viser at det er kommet mange SMV’er i hele Danmark til gode. Erfaringer viser også at puljer fra tidligere programmer ikke blev udsolgt og derfor er der en større sandsynlighed for succes ved ansøgning.

For at kunne søge tilskuddet skal virksomheden opfylde en række kriterier. Herunder blandt andet:

  • Virksomheden skal have dansk CVR-nummer og 2-20 ansatte
  • Virksomheden har en omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • Virksomheden skal beskrive sine vækstambitioner

SMV:Digital er et landsdækkende program, der understøtter, at flere små og mellemstore virksomheders foretager investeringer i digitalisering og e-handel. Programmet indeholder en række forskellige tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, kompetenceforløb for ledere (Digital Ledelseskultur) samt viden og vejledning om digitalisering og regulering.

SMV:Digital er en oplagt mulighed for at styrke 1) dine kunders virksomheds digitale sikkerhed eller 2) dit eget revisionsfirma digitale sikkerhed.

Der kan ansøges online her

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu