14. november 2019

Uddannelse Nyt om uddannelse

Få hjælp til at løse udfordringer i din virksomhed af passionerede studerende

Din forretningsudfordring kan blive til et projekt, et speciale eller et job for en CBS-studerende. På CBS CareerGate kan du slå dit projekt op og komme i kontakt med studerende


Josefine Jørgensen Konsulent, CSR & Uddannelsespolitik
wwb@sfe.qx 4193 3141CBS CareerGate er en portal, hvor du finder studerende, der kan hjælpe med at løse en konkret forretningsudfordring i din virksomhed. Det kunne være en studerende, der skriver speciale, en studentermedhjælper der arbejder et par timer om ugen ved siden af studiet eller en praktikant, der som led i sin uddannelse skal i et projektorienteret forløb hos en virksomhed.

Specialer eller andre opgaver
Det er muligt at arbejde sammen med CBS-studerende, der snart skal skrive speciale. Opret projektet på CBS CareerGate, hvor du beskriver din virksomheds udfordring

Studentermedarbejder
Har din virksomhed brug for en studentermedarbejder, fx 8-15 timer om ugen, kan et stillingsopslag på CBS CareerGate være en god idé. Her søger mange CBS-studerende studie-eller fuldtidsjob.

Praktikant
Det kan være en fordel at have en praktikant tilknyttet sin virksomhed. Her har den studerende mulighed for at anvende teoretisk viden fra universitetet. Praktikanten kan gennemføre analyser, arbejde på produktudvikling og løse daglige arbejdsopgaver. Opret et opslag på CBS CareerGate og find en dygtig praktikant.

Opret et opslag på CareerGate og find en studerende der passer til din virksomhed. Denne service er gratis.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu