Hvordan påvirkes afholdelsen af obligatorisk efteruddannelse?

FSR – danske revisorer er naturligvis opmærksom på coronavirussen i forhold til vores kurser, uddannelsesforløb og øvrige arrangementer, og vi følger situationen tæt.


Langt størstedelen af vores obligatoriske efteruddannelseskurser afvikles i perioden fra september til december. Ingen myndigheder kan med sikkerhed sige, hvordan ny coronavirus udvikler sig over de kommende måneder, men vi følger udviklingen tæt. Skulle smitte med coronavirus fortsat skabe udfordringer til efteråret, vil vi tage vores forholdsregler. Det kan eksempelvis blive aktuelt, at vi gennemfører kurserne med reduceret holdkapacitet eller via livestreaming, så du kan følge med hjemmefra.

Har du tilmeldt dig et kursus, og har du spørgsmål til gennemførelsen af dette i forhold til coronavirussmitten, så tøv ikke med at kontakte os på kursus@fsr.dk.


 

FSR - danske revisorers kurser under de skærpede COVID-19 regler – hvad skal du være opmærksom på?

Opdateret den 26. oktober.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores efteruddannelseskurser dette efterår, hvor alt er som det plejer at være – næsten!

Vores kurser afholdes som planlagt: De skærpede krav til forsamlingsstørrelse berører ikke konferencer og kurser

På pressemødet i fredags annoncerede myndighederne, at kravene til forsamlingsstørrelsen i forbindelse med COVID-19 ville blive skærpet.

Det berører dog ikke konferencer og kurser, der fortsat har en max grænse på 500 personer, hvis man sidder ned og kigger i samme retning.

Vores kurser afholdes derfor som planlagt. Dog vil pauser og forplejning under kurserne foregå i kursuslokalet.

Kursussted og undervisere

Vi er i løbende dialog med alle vores samarbejdspartnere. Vores undervisere er meget opmærksomme på forholdsreglerne omkring COVID-19 og er 100 procent bevidste om blandt andet at være påpasselige, bruge håndsprit og holde afstand. Ligesom personalet på vores kursussteder er professionelle og overholder myndighedernes krav og bestemmelser i forbindelse med COVID-19.

Forventninger til dig som kursist

Når du ankommer til kursusstedet skal du selv medbringe mundbind eller visir. Derefter sørger vi for, at du får udleveret nye mundbind i kursuslokalet. Du skal bære mundbind indendørs på alle offentlige steder inklusiv kursusstedet. Du må tage dit mundbind af, når du sidder ned.

Får du symptomer på COVID-19 eller er du i isolation, fordi du har været i kontakt med en person smittet med COVID-19, må du ikke møde op på kurset, førend du er testet negativ. Tag i stedet kontakt til os, så finder vi en løsning sammen, så du stadig kan få din efteruddannelse. Vi har også en lang række online tilbud.

Læs mere og tilmeld dig vores kurser.

Kontakt os, hvis du er i tvivl

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail kursus@fsr.dk eller telefon 3393 9191.

Vi gør vores absolut ypperste for, at du føler dig tryg på vores kurser.

Vel mødt til et inspirerende efterår.

Del til: