Bæredygtighed

Virksomhederne har brug for din rådgivning til at skabe struktur og pålidelighed i arbejdet med bæredygtighed.


Mange mindre virksomheder ønsker at vise, hvordan de arbejder med bæredygtighed i deres forretning. Virksomhederne har brug for din rådgivning til at skabe struktur og pålidelighed i arbejdet med bæredygtighed.
 
At arbejde med bæredygtighed er ikke kun for de helt store virksomheder, som mange tror. De mindre virksomheder kan i høj grad drage fordel af at arbejde seriøst og målrettet med bæredygtighed. Det kan ses direkte på bundlinjen. Flere og flere investorer, herunder banker og fonde, inddrager de såkaldte ESG-faktorer (Environmental, Social, Governance) der fortæller om virksomheders performance på miljø/klima, sociale og ledelsesmæssige forhold, når de skal vurdere værdien af en potentiel investering. 
 
FSR – danske revisorer opdaterer dig med nyheder inden for bæredygtighed, CSR og ESG, så du kan være klædt på til at rådgive dine SMV-kunder om en grøn og ansvarlig forretningsmodel. 
 

Gennem SMV COP fremhæver FSR – danske revisorer og det nationale danske netværk af UN Global Compact, hvert år de bedste bæredygtighedsrapporter fra danske SMV’er. Du kan følge med under ’Nyheder om bæredygtighed’ i menuen til højre. 

 

Under publikationer kan du blandt andet finde de nyeste SMV COP-lister over de bedste bæredygtighedsrapporter i SMV-segmentet, og foreningens bud på 15 ESG-nøgletal, som du kan foreslå dine kunder at arbejde med.

Del til: