Medlemsfordele hos Flex Funding

Rabat på etableringsgebyr og renten hos Flex Funding. Kun for revisionsvirksomheder der er medlem hos FSR – danske revisorer.


Rabat på etableringsgebyret

Medlemsvirksomheder hos FSR – danske revisorer og deres kunder kan opnå en rabat på etableringsgebyret på et lån på 20 procent. 

Ansøg om lån med 20 procent rabat på låneplatformsgebyret.

Virker linket ikke, kan du kopiere dette link ind i din browser: https://flexfunding.com/ansog-om-lan/

Husk at udfylde meddelelsesfeltet i låneansøgningen med navnet på revisionsvirksomhed samt medlem af FSR - danske revisorer samt ønsker at gøre brug af medlemsfordelene. Ved at udfylde feltet kan Flex Funding tjekke medlemsskab hos FSR - danske revisorer og indregne rabatten i låneforslaget.

Flex Funding A/S understreger, at det er vigtigt at udfylde meddelelsesfeltet, hvis rabatten skal opnås.

Etableringsgebyret afhænger af størrelsen på lånet eller om det er et eksisterende lån der overtages.

Lånebeløb nyt lån / kr. Etableringsgebyr / procent Minimumsbeløb / kr.
200.000-1.999.999 3,00 -
2.000.00015.000.000 2,00 50.000

 

Lånebløb overtagelse eksisterende lån / kr. Etableringsgebyr / procent Minimumsbeløb / kr.
200.000-15.000.000 1,00 -


Minimumsrabat på 20 procent på et nyetableret lån på det mindste lånebeløb på kr. 200.000 svarer derfor til en rabat på kr. 1.200.

Se Flex Fundings prisliste.

Som ved enhver rådgivning skal du som revisor sikre dig, at din uafhængighed ikke er truet ved udførsel af opgaver omfattet af revisorlovens § 1, stk. 2, hvis du rådgiver dine kunder om finansiering og bistår dem i deres låneproces.

Rabat på renten

På baggrund af Flex Fundings kreditvurdering samt låntagers stillede sikkerheder tilbydes potentielle låntagere et lån med en fast rente i intervallet fra 4,25 - 9,70 procent p.a..

Såfremt du som revisor udfylder den online låneansøgning, kan din kunde opnå 0,5 procentpoint rabat på lånerenten.

Flex Funding tilbyder denne rabat til kunder, der har en godkendt revisionsvirksomhed, der er medlem af FSR - danske revisorer, idet det er et udtryk for tillid og troværdighed til kunden.

Husk at skrive dit (revisors virksomheds-) navn / firmanavn i meddelelsesfeltet i ansøgningsformularen samt at I ønsker at opnå medlemsfordelen.

Medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen

Medlemsvirksomheder; en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer kan opnå gratis revisormodul eller rabat til sig selv eller sin kunde.

Kontakt

Har du nogle generelle spørgsmål til Flex Funding eller vil du gerne høre mere om Flex Funding bedes du kontakte kreditchef Jacob Rasmussen, kommerciel direktør og partner Torben Bruun eller stifter og administrerende direktør Henrik Vad på telefon 7060 5200 eller på mail info@flexfunding.com.

Læs mere om Flex Funding.

Torben Bruun, kommerciel direktør og partner

Henrik Vad, stifer og administrerende direktør

Del til: