Medlemsfordele hos e-inkasso

Få 10 - 100 procent rabat hos e-inkasso Danmark ApS.


Som medlemsvirksomhed hos FSR - danske revisorer kan du få:

  • en "FSR sagspakke", hvor der gives 20 procent rabat, når medlemsvirksomheden benytter e-inkasso i egen debitoropfølgning. Få adgang til rabatten.
  • 10 procent i rabat til dine kunder, hvis du rådgiver dem til at benytte e-inkasso i deres egen debitoropfølgning. Giv rabat til dine kunder.
  • et gratis revisormodul, hvor medlemsvirksomheder som en del af deres erhvervsservice kan bistå sine kunder i debitoropfølgning. Du skal først oprette en almindelig bruger i e-inkasso, og derefter sende en besked via Support-modulet (findes i menuen når du er logget ind) hvor du skriver at I er medlemsvirksomhed hos FSR - danske revisorer og ønsker at få et gratis revisormodul. 

Medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen

Medlemsvirksomheder; en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer kan opnå gratis revisormodul eller rabat til sig selv eller sin kunde.

e-inkasso Danmark ApS understreger, at det er vigtigt,at ovenstående links anvendes eller at der foretages henvendelse til support, så korrekt rabat opnås.

Som ved enhver erhvervsserviceydelse skal du som revisor sikre dig, at din uafhængighed ikke er truet ved udførsel af opgaver omfattet af revisorlovens § 1, stk. 2, hvis du bistår dine kunder i deres debitoropfølgning og hjælper dem aktivt med at inddrive deres udeståender.

Vil du vide mere?

Kontakt e-inkasso Danmark ApS direkte for at komme i gang. Ring eller skriv til Henrik.

Henrik Michael Lauritzen, salgschef
E hl@einkasso.dk
T 7196 9399

Læs mere om e-inkasso.

Del til: