Find Finansiering

Hvad er alternativerne til bank og realkreditlån, når du skal afsøge finansieringsmulighederne? Find Finansiering.


Find Finansiering er en portal, der kan hjælpe dig med at finde forskellige muligheder for finansiering af din virksomhed.  

På Find Finansiering kan du finde andre finansieringsmuligheder til lån end hos banken eller realkreditinstituttet - såkaldte alternative finansieringsformer. 

 

Det ’alternative’ består i, at  traditionel lånefinansiering via de etablerede finansieringsinstitutter såsom banker ikke er repræsenteret som finansieringsmulighed.

Portalen er skabt for at forsøge at skabe overblik over markedet for finansiering til virksomheder. På portalen repræsenteres en bred vifte af finansieringsmuligheder, herunder

  • lån
  • factoring
  • fakturasalg
  • leasing

På Find Finansiering præsenteres alene seriøse finansieringsmuligheder. De finansieringsmuligheder der fremgår er udvalgt på baggrund af forskellige kriterier, og det er ikke muligt at købe sig adgang eller på anden vis blive en del af Find Finansiering, hvis ikke partnerne bag, kan stå inde for finansieringsmuligheden.

Parterne bag

Find Finansiering er skabt i et samarbejde mellem FSR - danske revisorer og Lendino. Med siden håber vi at kunne hjælpe danske virksomheder med at finde den rette finansieringskilde blandt de mange alternativer til det traditionelle banklån.

 

FSR - danske revisorer er Danmarks største brancheforening for revisorer.

 

Lendino er en dansk crowdlendingplatform, som tilbyder lån til små og mellemstore danske virksomheder.

 


 

Del til: