Finans - abonnement til medlemspris

Vi har et samarbejde med Finans, hvor du som medlem af foreningen kan få fuld adgang på det elektroniske erhvervsmedie Finans med medlemsrabat.

Finans er Danmarks største digitale erhvervsmedie. Det kan holde dig orienteret om de vigtigste nyheder og brancheanalyser indenfor blandt andet økonomi, politik, udland og erhverv.

Skræddersy dit nyhedsflow

Nøglefunktionen på Finans er ”mine nyheder”, der giver dig mulighed for, at skræddersy dine egne nyheder ved at tilknytte dig relevante emner, brancher, personer og virksomheder. Herefter kan du vælge at få tilsendt et nyhedsbrev med ”mine nyheder” til din mail, eller blot logge ind med din bruger på finans.dk og se oversigten under fanen.

Virksomhedsdata

Der er også mulighed for, at tilgå virksomhedsdata, hvilket holder dig opdateret på virksomheders regnskaber, personkredse og nøgletal.

Priser

Nedenfor kan du se, hvad det koster at abonnere på Finans. Hvis du ønsker at abonnere, beder vi dig venligst udfylde tilmeldingsformularen og sende den til Julie Viby Andersen på e-mail: julie.v.andersen@jp.dk

Antal abonnementer Listepris pr. stk.* FSR PRIS pr. stk.* Rabat
1 til 5 2.759,20 kr. 1.931,44 kr. 30 %
6 til 10 2.759,20 kr. 1.241,64 kr. 45 %
> 10 Kontakt julie.v.andersen@jp.dk


Har du spørgsmål vedrørende Finans, kan du kontakte Julie Viby Andersen på telefon 2019 4155 eller på e-mail: julie.v.andersen@jp.dk

Del til: