19. juni 2019

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

FSR – danske revisorer indgår samarbejde med Flex Funding

Crowdfunding – en ny finansieringsmulighed for dine kunder? Ny medlemsfordel hos FSR – danske revisorer giver rabat på etableringsgebyret og rabat på renten hos Flex Funding.


Sara Sayk SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.
ffn@sfe.qx 3393 9191FSR – danske revisorer har indgået et samarbejde med Flex Funding A/S om en ny medlemsfordel til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder.


Flex Funding er en anerkendt crowdlendingplatform i Danmark, hvor små og mellemstore danske virksomheder kan låne penge direkte af private og professionelle långivere.

 

"Revisorerne ser ofte de mindre danske virksomheder søge mod alternativer til bankerne ifølge den seneste survey fra FSR – danske revisorer. Det mest benyttede alternativ er familie og venner, men virksomhederne kan med fordel vende blikket mod flere alternativer, når de skal finansiere sig. Crowdlending er en finansieringsmulighed, som kan understøtte virksomhedernes forretning og som revisorerne med fordel kan rådgive deres kunder om”, siger Tom Vile Jensen, direktør i FSR – danske revisorer.

En stor danske bank har meldt ud, at de kun tager nye kunder ind, der har tilknyttet en revisor og en anden stor bank har meldt ud, at de foretrækker, at deres kunder får revideret deres regnskaber. 

”Udmeldingerne fra de store banker vidner om, at revisorerne skaber tillid og troværdighed til deres kunders regnskab og værdien af at have en revisor tilknyttet sin virksomhed ser vi netop ved, at Flex Funding tilbyder rabat på lånerenten til de kunder, der har tilknyttet en revisor”, slutter Tom Vile Jensen  

Det samlede udbud af finansieringsformer kan fremstå som en ugennemskuelig jungle for små virksomheder og her kan revisorerne med fordel hjælpe deres kunder med at skabe et overblik over mulighederne og dem der passer bedst til netop deres virksomhed og finansieringsbehov. 

"Flex Funding vil gerne understøtte FSR – danske revisorers medlemmer med at kunne tilføre merværdi i deres rådgivning over for deres kunder indenfor erhvervsfinansiering. Derfor indgår vi dette samarbejde, hvor Flex Funding tilfører økonomiske fordele til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder og deres kunder, " siger Henrik Vad, stifter og adm. direktør i Flex Funding og fortsætter: ”At vi giver rabat på renten understreger også, hvor vigtigt vi finder det, at virksomhederne benytter kompetente rådgivere. Det giver en sikkerhed for kvaliteten og troværdigheden af det lånemateriale, vi modtager fra en potentiel låntager.”

Medlemsfordele

Medlemsfordelen består af rabat på etableringsgebyret på lån samt rabat på lånerenten. 

Læs mere om medlemsfordelene på www.fsr.dk/flexfunding  

Læs FSR - danske revisorers survey om alternativ finansiering

Læs mere om Flex Funding

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu