02. december 2021

Nyheder og pressemeddelelser Pressemeddelelse

FSR – danske revisorer sælger sin revisorsoftware-forretning til CaseWare International Inc.

FSR – danske revisorer overdrager sin revisorsoftware-forretning til det globale softwarehus, CaseWare International, som viderefører forretningen i det nyetablerede selskab, CWI Denmark ApS.


Anders Lau Kommunikations- og analysechef
nyn@sfe.qx 4193 9147FSR købte tilbage i 2014 rettighederne til at distribuere software-løsninger fra CaseWare International til det danske marked. Målet med dette partnerskab var at sikre den faglige kvalitet i revisorernes arbejde. Det formål er opfyldt, og i en situation, hvor den teknologiske udvikling accelererer og stiller krav om betydelige investeringer i udvikling og nye software-løsninger, finder FSR´s bestyrelse, at det er rettidig omhu at overdrage ejerskabet til en global storspiller, som har specialiseret sig i løsninger til opstilling af regnskaber, kvalitetssikring af revisionsprocessen og dataanalyse.

”Jeg er glad for, at vi har overdraget vores revisorsoftware-forretning til CaseWare International. Revisorbranchen har brug for effektive og fagligt robuste løsninger til at opstille regnskaber og til at sikre kvaliteten i erklæringsarbejdet. CaseWare International er med mange års erfaring og ekspertise i udvikling af revisorsoftware en garant for, at der fortsat er en brancheløsning med et højt fagligt niveau. CaseWare Int. har desuden en erklæret strategi om at investere aktivt i innovative løsninger, som kan understøtte revisorbranchen,” siger Lars Kronow, formand for FSR – danske revisorer.

CaseWare Int. er forpligtet i forhold til det danske marked og har planer om at tilføre globale kompetencer til den danske forretning.

”Danmark er vigtigt og interessant marked med en lang tradition for digitale og automatiske løsninger i dialogen mellem virksomhederne og det offentlige. Vi har lang erfaring i at levere effektive kvalitetsløsninger til revisorbranchen. Med vores investering i det danske marked er det ambitionen at understøtte den digitale transformation af den enkelte revisorforretning med innovative og datadrevne løsninger”, siger David Osborne, CEO CaseWare International.

Celina Bach-Møller vil fortsætte som Executive Manager i CWI Danmark og være brobygger i den transition, der nu forestår. Forretningen vil fortsætte med fokus på revisorsoftware og stærke kvalitetssikringsværktøjer til revisorernes erklæringsarbejde.

”Der vil fortsat være en tæt dialog med FSR – danske revisorer om de forskellige løsninger. Vi er optaget af, at modellerne sikrer en effektiv arbejdsgang i den enkelte revisorforretning uden at gå på kompromis med det faglige niveau. Kvalitet er vores adelsmærke, og med et direkte link til de globale løsninger vil vi fremover kunne tilbyde yderligere fordele i form af effektivitet og brugervenlighed”, sige Celina Bach Møller, Executive Manager for CWI Danmark.

FSR – danske revisorer og CaseWare International forpligter sig til at sikre en gnidningsfri overgang for de nuværende brugere af CaseWare-løsningerne. Vi har et fælles mål om, at kunderne ikke kommer til at opleve nogen ændringer i brugen af softwaren og den tilhørende support.

Læs CaseWare Internationals pressemeddelelse her

Om CaseWare International:
CaseWare International Inc. er den ledende leverandør af desktop og cloud løsninger for revision, regnskabsopstilling og dataanalyse til revisionsfirmaer, virksomheder, og offentlige myndigheder. Med effektivitet, kvalitet og værdi i fokus levere CaseWare innovative løsninger til over 500.000 brugere, i 130 lande og på 16 sprog.

Om FSR – danske revisorer
FSR har været en uafhængig distributør for CaseWare International og er den danske brancheforening indenfor revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi med 525 medlemsfirmaer og 4.900 personlige medlemmer.

Kontakt:

Anders Lau, kommunikationschef FSR – danske revisorer ala@fsr.dk

Tina Zappulla, Director Marketing CaseWare international tina.zappulla@caseaware.com

 

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber