30. oktober 2019

Rådgivning FSR RevisorNetværk

FSR RevisorNetværk er søsat

De første møder i FSR RevisorNetværk er kalendersat. Du kan stadig nå at være med til at præge hvad din forening skal levere til dig for at understøtte din forretning.


Sara Sayk SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.
ffn@sfe.qx 3393 9191Den 19. og 21. november klokken 08:30 - 10:30 afholder vi de første to netværksmøder i henholdsvis Sorø og Kolding. Vi har allerede pænt med tilmeldte, men der er stadig ledige pladser. 

Husk - det er ganske gratis at deltage.

Tilmeld dig et netværksmøde på mail tilmelding@fsr.dk.

Punkterne til de to første netværksmøder omfatter blandt andet:

Aktuelle emner:

Her ønsker SMV-indsatsen at fremlægge ideen for FSR RevisorNetværk, og få deltagernes syn på det endelige format, derudover vil alle netværksdeltagere kunne præge de fremtidige emner.

Dialog:

Vi sætter blandt andet fokus på digitale trends, udfordringer i rådgivningsopgaven, bortfald af revisionspligt og manglende ressourcer.

Kort sagt hvad der presser den enkelte virksomhed, hvor er der trusler og muligheder og særligt hvordan kan FSR – danske revisorer hjælpe.

Opsamling:

Vi samler op på dagens input og aftaler næste møde

Der er naturligvis planlagt masser at spændende input – men det er medlemmernes udfordringer i det daglige arbejde med sine kunder, der er i højsædet.

Fra FSR – danske revisorer deltager:

  • Martin Høgh, SMV-konsulent
  • Sara Sayk, Chefkonsulent

Du er også velkommen til at kontakte Martin på mho@fsr.dk eller telefon 28890760, hvis du vil høre nærmere om FSR RevisorNetværk.

Med baggrund i FSR - danske revisors strategi for 2019-2021, er et af de største ønsker at komme i bedre dialog med foreningens medlemmer. Netop det er en af grundpillerne i FSR RevisorNetværk.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu