22. oktober 2018

CSR og bæredygtighed Internationalt - Priser

FSR’s CSR Pris nomineret til ISAR Honours

United Nations Conference on Trade and Development uddeler for første gang ’ISAR Honours’, og FSR – danske revisorer er blandt de nominerede med CSR Prisen 2018.


Josefine Jørgensen Konsulent, CSR & Uddannelsespolitik
wwb@sfe.qx 4193 3141FSR – danske revisorers CSR Pris er nomineret til ’ISAR Honours’, der for første gang uddeles i år. Det er United Nations Conference on Trade and Development, UNCTAD, der ved World Investment Forum i Geneve, Schweiz onsdag d. 24. oktober 2018 afholder en session for de nominerede. FSR er nomineret for arbejdet med CSR Prisen og tilhørende analyse af de største virksomheders rapportering om samfundsansvar.

ISAR Honours uddeles til en organisation i et af UNCTADs medlemslande, der faciliterer forbedringer af virksomhedernes rapportering om bæredygtighed. Det indebærer også at fremme integrering af bæredygtighedsoplysninger herunder environmental, social and governance (ESG) i virksomhedernes rapportering. Desuden indgår det også i vurderingen, hvordan der arbejdes med at publicere og indsamle data om virksomhedernes bidrag til verdensmålene.

Formålet med ISAR Honours er at øge opmærksomheden og facilitere formidlingen af ’best practice’ inden for bæredygtighed og rapportering om verdensmålene.

Læs mere om ISAR Honours her

Læs mere om World Investmemt Forum her

Læs mere om CSR Prisen 2018 her

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu