20. maj 2020

CSR og bæredygtighed FN's verdensmål - Bæredygtighed

Gør verdensmål til Vores mål – delrapporter til høring

Med vedtagelsen af FN’s verdensmål i 2015, forpligtede alle verdens lande sig til at sikre en bæredygtig samfundsudvikling ved udgangen af 2030. Projekt Vores mål indsamler input til nationale indikatorer på verdensmålene fra hele Danmark, og de to sidste delrapporter er nu i høring


Josefine Jørgensen Konsulent, CSR & Uddannelsespolitik
wwb@sfe.qx 4193 3141Hvis vi i Danmark skal vide, hvad vi skal gøre mere af eller anderledes inden for bæredygtig udvikling, så kræver det et nuanceret overblik over, hvor vi står i dag. Derfor har Danmarks Statistik og 2030-panelet i samarbejde opstartet projekt Vores Mål. Høringsrunden om projektets første delrapport er allerede gennemført. Nu gælder det sidste høringsrunde.  

Vores Mål er et projekt, som har til formål at udvikle nationale indikatorer og en baseline med henblik på at etablere fundamentet for måling af bæredygtig udvikling i Danmark.

Vores Mål-projektet har i øjeblikket to delrapporter i høring, Vores Samfund og Vores Planet. Projektet søger nu input og kommentarer til de to rapporter. Frist for høring er 9/6 – 2020.

For mere information kan du kontakte konsulent for samfundsansvar og bæredygtighed, Josefine Ellen-Marie Jørgensen.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu