29. september 2022

CSR og bæredygtighed Arrangementer - Priser

H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2022 blandt otte nominerede virksomheder

H.K.H. Kronprinsessen uddeler for ottende gang FSR – danske revisorers CSR Pris til de virksomheder, der har udgivet Danmarks bedste rapporter om bæredygtighed, samfundsansvar og ESG. Prisuddelingen finder sted tirsdag den 11. oktober 2022 på Børsen i København.


Mette Conradsen Koordinator
zpb@sfe.qx 4187 0875


Pernille Risgaard Chefkonsulent (ekstern tilknytning)
ce@cpbzcnal.qx 4026 1433CSR Prisen 2022 er en anerkendelse og hyldest til store danske virksomheder, der udmærker sig med en transparent og pålidelig redegørelse om arbejdet med bære­dygtighed, virksomhedens samfundsansvar og rapportering om miljø, sociale og ledelsesmæssige forhold (ESG). Med prisen sætter FSR – danske revisorer fokus på best-in-class rapportering om bæredygtighed for at fremhæve god praksis og være en kilde til inspiration for andre. I alt har rapporter fra 112 store danske virksomheder – heraf 48 unoterede og 64 børsnoterede – været med i konkurrencen om prisen i år.

Af disse har dommerpanelet valgt at nominere otte virksomheder til CSR Prisen 2022: Arla Foods, Grundfos, Salling Group og STARK Group blandt de unoterede virksomheder samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Pandora og Ørsted blandt de børsnoterede virksomheder.

Prisuddelingen finder sted som en del af konferencen #CSRDag2022: CSR i en brydningstid, som FSR – danske revisorer afholder sammen med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen. Administrerende direktør hos FSR – danske revisorer, Lone Strøm, og administrerende direktør hos Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, åbner konferencen, hvor man blandt andre også kan møde Lars Fruergaard Jørgensen, President & CEO i Novo Nordisk, Christian Friis Bach, direktør i Warfair og fhv. udviklingsminister og Katherine Richardson, professor i biologisk oceanografi og leder af Sustainability Science Centre ved Københavns Universitet til en drøftelse om virksomhedernes samfundsansvar i en omskiftelig og uforudsigelig brydningstid.

Selve prisuddelingen starter kl. 16.00.

Læs mere om CSR Prisen 2022 her og de otte nominerede virksomheder her.

Læs mere om konferencen #CSRDag2022 her.

Tid og sted:

Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 13.00 – 16.30 hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotholmsgade, 1217 København K
CSR Prisen 2022 uddeles i programmets 3. del, som starter kl. 16.00 og slutter kl. 16.30.

Presseakkreditering:

Kontakt Amalie Hermansen, Kommunikationskonsulent i FSR – danske revisorer
ahe@fsr.dk.

Tilmeldingsfrist for presseakkreditering er torsdag den 6. oktober 2022.

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber