Det er nu blevet muligt at melde sig gratis ind i FSR – danske revisorer. Hvis ikke alle på dit kontor har meldt sig ind i foreningen, kan det stadig lade sig gøre.

I den forbindelse udskriver vi en konkurrence: Hvis du markedsfører foreningen over for fire kollegaer og disse melder sig ind i FSR - danske revisorer, deltager I en konkurrence, hvor I kan vinde årets sjoveste fodboldkamp – på jeres hjemmebane.

Arrangementet finder sted en eftermiddag i løbet af det nye år. Vi aftaler sammen en dato, som passer ind i jeres kalender. Det eneste I skal gøre, er at møde frem – vi sørger for resten af underholdningen

Sådan deltager I

Konkurrencen løber fra den 18. november og frem til den 31. december 2021. Sørg for, at fire af dine kollegaer melder sig gratis ind i FSR – danske revisorer. Udfyld nedenstående blanket, og I deltager i lodtrækningen om en sjov eftermiddag, hvor jeres hold møder et meget stærkt hold fra sekretariatet. I løbet af eftermiddagen vil der være overraskelser – og det hele foregår et sted i nærheden af jeres kontor.

*Læs om konkurrencebetingelserne nederst på denne side.

 

This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Derfor skal du melde dig ind i FSR - danske revisorer

Se videoerne, hvor fire nye medlemmer fortæller, hvorfor de har meldt sig ind i FSR - danske revisorer. 

Konkurrencebetingelser

Hvem kan deltage: Ansatte i foreningens medlemsvirksomheder har mulighed for at stille et hold. Eneste betingelse er, at du som kaptajn har sørget for, at de fire kollegaer har meldt sig gratis ind i foreningen senest den 31. december 2021. Hvis du sørger for, at otte kollegaer melder sig ind i foreningen, deltager du i konkurrencen med dobbelt chance for at vinde. Så skal du tilmelde to hold.

Er vinderholdet fra Grønland eller Færøerne, finder vi en alternativ præmie af tilsvarende værdi. 

Vær opmærksom på, at godkendte revisorer ikke kan melde sig gratis ind i FSR – danske revisorer.