11. september 2019

CSR og bæredygtighed Samfundsansvar - Strategi og ledelse

Hvilken rolle spiller bestyrelse og direktion i at sætte samfundsansvar på agendaen?

Vær med når vi stiller skarpt på bestyrelsens og direktionens rolle i virksomhedernes arbejde med FNs verdensmål og bæredygtig omstilling. Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer står bag konferencen på Børsen, hvor du kan høre om forventningerne fra Erhvervsministeren til danske virksomheder og fra topledere i Unilever, Falck, KMD og Ørsted om deres syn på roller og ansvar.


Josefine Jørgensen Konsulent, CSR & Uddannelsespolitik
wwb@sfe.qx 4193 3141


Mette Conradsen Sekretær
zpb@sfe.qx 3369 1021Virksomhedernes arbejde med samfundsansvar har fået et boost siden FNs medlemslande vedtog verdensmålene i 2015. Myndigheder, forbrugere, medarbejdere og investorer, alle forventer de i stigende grad, at virksomhederne driver deres forretning bæredygtigt og i overensstemmelse med verdensmålene. Såvel bestyrelser i de største virksomheder, som ledere i mindre danske virksomheder, står således overfor en ny dagsorden. 

Samtidig har den nye regering store ambitioner på klima og velfærd.

På årets CSR-konference spørger vi fremtrædende danske direktions- og bestyrelsesmedlemmer om deres syn på betydningen af social-, miljømæssig- og finansiel ansvarlighed for virksomhedens konkurrencedygtighed anno 2019. Hvordan styrer forskellige virksomheder som KMD, Falck, Ørsted, ATC Footwear og H&M i en mere bæredygtig retning? Og hvordan bruger Unilever sit arbejde med ‘purpose’ som konkurrencefordel? Og ikke mindst, hvad indbefatter den nye regerings vision for et grønt og bæredygtigt Danmark for danske virksomheder?

Traditionen tro afrundes CSR-konferencen med en festlig kåring af de virksomheder som vinder CSR Prisen 2019 for bedste rapportering inden for samfundsansvar. Det hele sker den 31. oktober 2019, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer for sjette gang inviterer til konference på Børsen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu