15. september 2020

Corona Hjælpepakker - Faste omkostninger

Indsendelse af faktiske oplysninger og efterkontrol - afventer fortsat

Virksomhederne skal senest d. 8. december 2020 indsende faktiske oplysninger til Erhvervsstyrelsen. Vi afventer fortsat en løsning til indsendelse af oplysninger samt nærmere om efterkontrol.


Sara Sayk SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.
ffn@sfe.qx 3393 9191Jf. bekendtgørelsen for kompensation for faste omkostninger, skal virksomhederne, der har modtaget kompensation, senest d. 8. december 2020 indsende en opgørelse over virksomhedens faktiske omsætning samt virksomhedens faktiske faste omkostninger i kompensationsperioden til Erhvervsstyrelsen.

FSR - danske revisorer er i løbende dialog med Erhvervsstyrelsen om efterkontrol, mulighed for tilbagebetaling af kompensation og indsendelse af faktiske oplysninger. 

Efterkontrol

Erhvervsstyrelsen kan ikke oplyse yderligere om efterkontrol pt, end hvad der fremgår af bekendtgørelsen. 

Tilbagebetaling

Erhvervsstyrelsen udtaler, at de arbejder på en løsning for tilbagebetaling af kompensation for de virksomheder, der allerede nu kan se, at de skal betale kompensation tilbage og ønsker det, men at der pt. ikke er udarbejdet en digital løsning, der kan håndtere tilbagebetaling.

Læs endvidere vores generelle nyhed om tilbagebetaling

Indsendelse af faktiske oplysninger

Erhvervsstyrelsen udtaler endvidere, at de arbejder på en løsning for indsendelse af en opgørelse over virksomhedens faktiske oplsyninger, men at en digital løsning ikke foreligger pt.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu