16. august 2021

Nyheder og pressemeddelelser

Lars Storr-Hansen tiltræder som ny administrerende direktør i FSR – danske revisorer

FSR – danske revisorer får en erfaren leder med stærke strategiske kompetencer, når Lars Storr-Hansen tiltræder som ny administrerende direktør. Lars Storr-Hansen kommer med topledererfaring fra nogle af erhvervslivets største organisationer.


Anders Lau Kommunikations- og analysechef
nyn@sfe.qx 4193 9147Lars Storr-Hansen tiltræder i dag mandag den 16. august sin stilling som ny administrerende direktør for FSR – danske revisorer.

Lars Storr-Hansen ser frem til at komme i arbejdstøjet:

”Jeg har glædet mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet. Revisorbranchen spiller en central rolle i samfundet, hvilket har været meget tydeligt under coronakrisen. Branchen står over for nogle store udfordringer i de kommende år blandt andet med at tiltrække flere talenter til branchen, som kan være med til at løfte de mange nye opgaver, som erhvervslivet efterspørger. Det er udfordringer, som jeg glæder mig til at være med til at løse”, udtaler Lars Storr-Hansen.    

Formand for FSR – danske revisorer, Lars Kronow, glæder sig til samarbejdet med den nye administrerende direktør:

”Jeg glæder mig meget over at have fået en så erfaren og dygtig leder som Lars i spidsen for revisorbranchen. Lars kommer med stor erfaring og stærke strategiske kompetencer fra nogle af erhvervslivets største organisationer. Det er kvaliteter, som kan være med til at styrke foreningens politiske interessevaretagelse yderligere og sætte fart i arbejdet med den nye strategi. Jeg ser meget frem til samarbejdet. Vi har mange spændende og vigtige opgaver foran os”, siger Lars Kronow.

Kort om Lars Storr-Hansen

Lars Storr-Hansen er 53 år og uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Han var fra 2008-2020 administrerende direktør for Dansk Byggeri og har senest været erhvervsudviklingsdirektør i Dansk Industri.

Han har desuden en fortid som rådgiver i Anders Fogh-Rasmussen regeringen fra 2002 til 2005 i henholdsvis Skatteministeriet og Socialministeriet.

Lars Storr-Hansen er gift med Merete, der er afdelingschef i IDA, og har to børn på henholdsvis 17 og 13 år. Familien bor nord for København.

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber