13. august 2020

Nyheder og pressemeddelelser Medlemsnyt

Live transmission af generalforsamlingen og Revisorbranchens årsmøde 2020

Har du ikke mulighed for at deltage i generalforsamlingen eller Revisorbranchens årsmøde, der holdes i København den 22. september, kan du nu tilmelde dig livestreaming.


For at sikre, at alle medlemmer har mulighed for at deltage i både FSR - danske revisorers generalforsamling og i Revisorbranchens årsmøde, åbner vi nu op for at du kan tilmelde dig livestreaming af arrangementerne, der begge holdes den 22. september 2020. Alle er velkommen til at deltage i livestreamingen af årsmødet, mens generalforsamlingen og medlemsmødet er forbeholdt personlige medlemmer af FSR – danske revisorer.

Årsmødet sætter i år fokus på den grønne omstilling, herunder erhvervslivet og politikernes forventninger til den fremtidige rapportering. På mødet spørger vi blandt andet politikere, erhvervsfolk og fremtrædende personer i revisorbranchen om, hvilke muligheder et større fokus på "grønnere" løsninger giver revisorbranchen, og hvordan branchen kan understøtte og bidrage til den nye dagsorden.

Der er stadig ledige pladser til arrangementet på Marriott Hotel, men  nu har du også mulighed for at tilmelde dig arrangementet online.

Tilmelding:
Hvis du vil deltage i årsmødet der afholdes på Marriott Hotel, eller ønsker at deltage i livestreaming af generalforsamlingen eller årsmødet, kan du tilmelde dig på event.fsr.dk/revisorbranchen2020.

 

Læs mere om generalforsamlingen, dagsorden og de aktuelle forslag  

 

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber