02. oktober 2018

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

Lovprogram: Vigtige nye lovforslag på revisorbranchens område

Regeringens lovprogram for 2018/2019 indeholder en række forslag på branchens område - eksempelvis forslag om afskaffelse af IVS-ordningen, hvidvaskregler og forslag om aktiesparekonto. Få overblikket her.


Anders Lau Kommunikations- og analysechef
nyn@sfe.qx 4193 9147


Jan Brødsgaard Fagkonsulent, cand.merc.aud.
woe@sfe.qx 3369 1060Louise Egede Olesen Chefkonsulent
yrb@sfe.qx 2132 1838Hvert år præsenterer regeringen et lovkatalog eller lovprogram over de love, som regeringen ønsker at få vedtage i løbet af folketingsåret. Regeringen har i forbindelse med Folketingets åbning i dag den 2. oktober 2018 fremlagt sit lovprogram (lovkatalog) for folketingsåret 2018/2019.

Lovprogrammet præsenterer de lovforslag, som regeringen forventer at fremsætte i løbet af folketingsåret. Formålet med lovprogrammet er at give et overblik over de lovforslag, beslutningsforslag og redegørelser til Folketinget, som regeringens politik vil udmønte sig i.

FSR – danske revisorer har herunder samlet de forslag, som er af særlig interesse for revisorbranchen - eksempelvis forslag om afskaffelse af IVS-ordningen, hvidvaskregler og forslag om aktiesparekonto. 
Oversigten indeholder en kort beskrivelse af lovforslagene, fremsættelsesdatoer samt FSR – danske revisorers eventuelle bemærkninger til forslagene.

Hent FSR - danske revisorers oversigt her:

Lovprogram 2018/2019: Nye lovforslag på revisorbranchens område
 

Hent hele regeringens lovprogram her:

Lovgivning: Folketingsåret 2018/2019

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu