31. oktober 2019

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

Mærsk og Grundfos bedst til at formidle samfundsansvar

A.P. Møller-Mærsk og Grundfos får FSR – danske revisorers CSR Pris 2019 for deres lederskab inden for arbejdet med at rapportere om samfundsansvar og verdensmålene. Priserne blev overrakt af H.K.H. Kronprinsessen ved årets CSR-konference på Børsen i København.


Anders Lau Kommunikations- og analysechef
nyn@sfe.qx 4193 9147


Mette Conradsen Sekretær
zpb@sfe.qx 3369 1021Pernille Risgaard Chefkonsulent (ekstern tilknytning)
ce@cpbzcnal.qx 4026 1433Det er 25 gang, at revisorforeningen FSR – danske revisorer hædrer de danske virksomheder, der tager et særligt ansvar for at oplyse om deres såvel positive som negative aftryk på fx klima, miljø og sociale forhold.

”25-året for CSR Prisen er for mig et rigtig godt eksempel på, at Danmark og danske virksomheder gennem længere tid har været på forkant med udviklingen inden for miljø og bæredygtighed. Historien viser, at vi har virksomheder, som viser vejen, og det essentielle er nu, at vi får alle med ombord på rejsen. Ligesom der står klart i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, at succes kun er mulig, hvis alle er med.  Derfor er jeg også glad for og faktisk ret stolt over at se bredden af de virksomheder i Danmark, som tager samfundsansvaret og lederskabet på sig. Det er ikke virksomhedens ejerform, størrelse eller branche, der er afgørende for samfundsansvaret - det er ledelsens vision, tilgang og vilje, der kan mærkes i alle led af virksomheden”, sagde H.K.H. Kronprinsessen i sin tale til prisvinderne.