07. februar 2022

Nyheder og pressemeddelelser Pressemeddelelse

Ny direktør i FSR – danske revisorer

Lone Strøm tiltræder som ny administrerende direktør i FSR – danske revisorer den 1. juni 2022.


Anders Lau Pressechef
nyn@sfe.qx 4193 9147Det er den fungerende rigsrevisor, Lone Strøm, der den 1. juni 2022 sætter sig i spidsen som administrerende direktør for FSR – danske revisorer. Lone Strøm kommer fra en stilling som øverste chef i Rigsrevisionen, hvor hun i 10 år har haft ansvar for at revidere statens regnskaber og lede en organisation med omkring 285 medarbejdere. Lone Strøm har derudover mange års erfaring som topleder i staten blandt andet som direktør for Statens IT og vicedirektør i Økonomistyrelsen.

Lars Kronow formand for FSR – danske revisorer, er meget tilfreds med valget af ny administrerende direktør:

”Jeg er virkelig glad for, at Lone Strøm har takket ja til jobbet som ny administrerende direktør i FSR – danske revisorer. Lone Strøm er en virkelig kapacitet, har en stærk faglighed og en meget solid ledelseserfaring, og jeg har stor tillid til, at hun kan fortsætte foreningens positive udvikling og bidrage til at skabe markante resultater til gavn for vores medlemmer. Og så er Lone jo oprindeligt statsautoriseret revisor, hvilket bestemt ikke er nogen ulempe i dette job”, siger Lars Kronow.

Lone Strøm glæder sig til sin nye rolle som administrerende direktør for revisorernes brancheorganisation:  

”Det er med stor glæde, at jeg fra 1. juni skal stå i spidsen for FSR – danske revisorer. Revisorbranchen står mig nær, og branchen spiller en meget vigtig samfundsmæssig rolle, som hele tiden vokser og udvikler sig. Bare tænk på den aktuelle udvikling inden for rapportering om bæredygtighed, hvor revisorerne har en vigtig opgave. Samtidig glæder jeg mig til at blive en væsentlig del af foreningens nye strategi, hvor vi blandt andet vil have fokus på at afhjælpe branchens udfordringer med mangel på arbejdskraft og tiltrækning af talent”, siger Lone Strøm og tilføjer:

”Og så glæder jeg mig til det kommende tættere samarbejde med Dansk Erhverv, hvor vi i fællesskab skal styrke revisorbranchen og erhvervslivet i Danmark og sikre, at organisationerne arbejder godt sammen, der hvor det giver mening”.

Lone Strøm er 54 år og er uddannet til statsautoriseret revisor i 1997. Hun er gift og har voksne børn - en bonussøn og to døtre. Familien bor i Søborg.

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber