08. juni 2022

Nyheder og pressemeddelelser Medlemsnyt

Ny medlemsdag og nyt årsmøde i skarpere formater

Årets største arrangementer for revisorbranchen og vores omverden skal være endnu mere relevante og vedkommende – både for vores medlemmer og for vores eksterne stakeholders. Derfor vil vi fremover skille medlemsmødet og årsmødet ad, så de bliver to selvstændige arrangementer.


Ulrich Haase Nielsen Projektleder
hua@sfe.qx 2871 0953


Ulrik Jørstad Gade Chefkonsulent
hwt@sfe.qx 2683 2638FSR – danske revisorer har i en årrække holdt generalforsamling, medlemsmøde og årsmøde som ét samlet arrangement, hvor vi også har uddelt MARSH-prisen. Det har været gode arrangementer med fine evalueringer, men det har også været lange dage, hvor fokus er skiftet mellem det forenings-interne, det revisorfaglige og branchens politiske rammevilkår. Derfor har vi besluttet at opdele arrangementet i to kortere møder, som er endnu mere relevante for hver deres målgruppe.

Medlemsdag

FSR – danske revisorers Medlemsdag er det faglige flagskibsarrangement, hvor der er fokus på revisorernes arbejde og faglige udvikling. Vi starter med foreningens generalforsamling, og herefter følger faglige indlæg med mulighed for at optjene OE-timer. Der vil være parallelle spor, så deltagerne kan vælge mellem indlæg, som er relevante for både større og mindre virksomheder og forskellige specialer. Vi har studerende på scenen til debat om fremtidens arbejdsliv, og vi overrækker Danica-prisen til de bedste specialer fra cand.merc.aud.-studiet. Den nye medlemsdag afløser bl.a. det tidligere SMV-forum.

Vi afholder medlemsdagen på Centralværkstedet i Aarhus onsdag d. 28. september.

Tilmeld dig Medlemsdag 2022 allerede i dag.

Årsmøde

Foreningens Årsmøde er både for vores medlemmer og for de nøglepersoner i vores omverden, som har indflydelse på branchens rammevilkår – politikere, kunder, embedsfolk, organisationsfolk, meningsdannere og journalister. Årsmødet fokuserer på et aktuelt politisk tema, som optager mange i vores omverden, og hvor revisorerne spiller en afgørende rolle. I år stiller vi skarpt på de nye EU-regler for bæredygtighedsrapportering, som skal implementeres i dansk lov. Blandt talerne er både erhvervsministeren og Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen.

Vi afholder årsmødet i Den Sorte Diamant i København torsdag d. 27. oktober.

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber