Ledere
Nyheder Ledere Taxo

27. januar 2023

Er platformsøkonomien en nyfortolkning af andelsselskabet?

Skattemæssigt er platformsøkonomien en svært håndterbar størrelse. Vi har set en del nytænkende platformsmodeller de seneste år, og vi vil forventeligt se flere i den kommende tid. Eller vil vi?

Ledere Ledere Taxo

14. november 2022

Er kvinder i skattebranchen som vand på teflon?

Forskere hos Den Internationale Valutafond, IMF, har analyseret forholdet mellem kønsdiversitet i øverste ledelseslag og økonomiske resultater blandt to millioner selskaber i 34 europæiske lande.

Ledere Ledere Taxo

10. oktober 2022

Os med den folkefjerne dagsorden

Når du læser denne 7. udgave af Taxo 2022, er der enten få dage til, at du skal sætte dit kryds, eller også er valgresultatet netop landet.

Ledere Ledere Taxo

12. september 2022

Hvad er bredbånd uden båndbredde?

Digitaliseringen er for alvor flyttet ind som fast inventar i vores hverdag. Det gælder også på skatteområdet, hvor den digitale tidsalder har sat sit klare aftryk nationalt og globalt.

Ledere Ledere Taxo

13. juni 2022

Politiske kompromisser – der svier

Danmark skal være rigere, grønnere og dygtigere. Sådan lyder det politiske budskab som led i en tiårig strategi for Danmark med regeringens udspil ”Danmark kan mere I” fra september 2021.

Ledere Ledere Taxo

09. marts 2022

Grøn skat – overhalet af virkeligheden

Med aftalen om en grøn skattereform, som Regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Konservative blev enige om i december 2020, blev det besluttet, at Danmark skal have en ny, h...

Ledere Ledere Taxo

09. februar 2022

Rolig nu, skat

Da daværende skatteminister Kristian Jensen (V) i 2005 præsenterede sammenlægningen af det statslige Told & Skat med de kommunale skatteforvaltninger, var ambitionen at kombinere det bedste fra den ko...

Ledere Ledere Taxo

28. januar 2022

Mange bække små

Danmark befinder sig i en periode med højkonjunktur. Økonomien er bomstærk, og beskæftigelsestallene er efterhånden så høje, at manglen på arbejdskraft i en række brancher er tydelig.

Ledere Ledere Taxo

22. december 2021

Generationsskifte burde være enkelt og gennemskueligt

Mere end 40.000 danske virksomheder er ejet og ledet af personer over 60 år. Disse ejerledere skal på et tidspunkt inden for overskuelig fremtid tage stilling til, hvordan virksomheden skal føres vide...

Ledere Ledere Taxo

24. november 2021

Mens vi venter på ejendomsvurderingerne

De første 50.000 ejendomsvurderinger er på vej til boligejerne, og det er således snart, at de selvsamme boligejere skal overveje, om de skal klage over den nye ejendomsvurdering.

Ledere Ledere Taxo