13. marts 2020

CSR og bæredygtighed

Servicemeddelelse: FSR – danske revisorers CSR-udvalg skifter navn til Udvalget for samfundsansvar og bæredygtighed

FSR – danske revisorer har gennem de seneste mange år haft fokus på god og pålidelighed rapportering om bæredygtighed. For 25 år siden hed det ’grønne regnskaber’ og i 2020 udgiver de fleste virksomheder ’Sustainability Reports’. Dagsordenen er blevet bredere og revisorerne følger med. Det kræver en ændring af navnet for revisorernes fagudvalg på området.


Josefine Jørgensen Konsulent, CSR & Uddannelsespolitik
wwb@sfe.qx 4193 3141FSR – danske revisorers CSR-udvalg skifter navn til Udvalget for samfundsansvar og bæredygtighed. Det gør det som en respons på den udvikling, der er i den bæredygtige dagsorden. Udvalget består i øjeblikket af specialister inden for CSR, ESG og SDG fra FSR – danske revisorers medlemskreds, der er med til at lægge den faglige linje inden for samfundsansvar og bæredygtighed.

 

"Det er vores ansvar, som fagligt udvalg at følge med udviklingen. Og udviklingen viser, at CSR som begreb er under forandring. C for Corporate er uforandret; S for Social er også uforandret; R for Responsibility er i stigning, men der mangler i dag et E for Environmental og et G for Governance. Og at kalde os CRESG er ikke mundret. Derfor hedder vi nu - Udvalget for samfundsansvar og bæredygtighed. Med dette navn favner vi hele ESG-, verdensmåls, og CSR-agendaen. Tag godt imod vores nye navn" udtaler udvalgets formand gennem de sidste 10 år, Birgitte Mogensen fra Board management.

 

 

Du kender måske bedst udvalget for at være værter ved dialogmøder i Revisorernes Hus, som samarbejdspartner på SMV COP med Global Compact CSR-prisen i forbindelse med CSR-konferencen på Børsen og som afsender på ESG-hoved- og nøgletalspublikationen i samarbejde med Nasdaq og Finansforeningen.

 

Ændring af navnet sker pr. dags dato.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu