03. februar 2020

Rådgivning Bæredygtighed

Skal dine kunder have 25.000 kr. til rådgivning om teknologi og anvendelse af data?

Nu kan dine kunder få 25.000 kr. til rådgivning, der skal hjælpe dem med at afklare, hvordan teknologi og anvendelse af data kan hjælpe med at reducere deres klimaaftryk.


Sara Sayk SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.
ffn@sfe.qx 3393 9191Fra den 3. februar kan små og mellemstore virksomheder søge tilskud til indkøb af rådgivning, der skal hjælpe den enkelte virksomhed med at afklare, hvordan teknologi og anvendelse af data kan hjælpe virksomheden i en grønnere retning.

Det kan blandt andet være rådgivning om at optimere sit ressourceforbrug, processer, produkter og logistik mv., og derigennem kan reducere sit klimaaftryk. 

Som revisor kan du hjælpe dine kunder med at afklare om det kan være relevant for dem at få del i puljen.

Læs mere om praktisk information og tildelingskriterier her

Bæredygtighed, herunder grøn omstilling er et parameter som vægter mere og mere hos nogle aftagere af ydelser og eksempelvis hos visse långivere. Derfor kan det være en god ide at hjælpe dine kunder med at se muligheder i bæredygtighedsdagsordenen.

 

SMV COP 2020 - De bedste rapporter i SMV-segmentet
FSR - danske revisorer og Global Compat Network Denmark fremhæver de bedste COP-rapporter ved et arrangement d. 1. september 2020. Læs mere her

 

Tilskudspuljen er en del af SMV:Digital 
SMV:Digital er et landsdækkende program, der skal understøtte, at flere små og mellemstore virksomheders foretager investeringer i digitalisering og e-handel. Fra 2020 har SMV:Digital fået et styrket grøn fokus. Læs mere om SMV:Digital her

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu