25. juli 2022

Signatur Reportage

Sol over Allinge

Sommer, solskin og bløde jazztoner dannede rammen om FSR – danske revisorers reception på Folkemødet 2022 i Allinge, hvor medlemmer og samarbejdspartnere kom forbi for at hilse på foreningens nye administrerende direktør, Lone Strøm. Arrangement blev afholdt i samarbejde med Grant Thornton.


Tekst/Amalie Hermansen, kommunikationskonsulent hos FSR - danske revisorer

”Tak, fordi I kom. Jeg har glædet mig meget til at møde jer, og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde med jer alle.” Således indleder foreningens nye administrerende direktør, Lone Strøm, sin tale i forbindelse med receptionen i Grant Thorntons lejede sommerhus i Allinge på Bornholm.

Solen gemmer sig bag en stor, hvid sky, og beachflag med FSR – danske revisorer og Grant Thorntons logo blafrer i vinden, der blæser ind fra kysten få meter fra sommerhuset. Rundt omkring højbordene i græsset står fremmødte gæster og snakker med hinanden, mens tonerne fra to jazzmusikeres instrumenter blander sig med summende stemmer.

Der var god stemning og høj latter til medlemsarrangementet i Allinge på Bornholm. Foto: Grant Thornton

Anledningen til sammenkomsten er Folkemødet 2022, hvor FSR – danske revisorer i samarbejde med Grant Thornton har inviteret til reception i et sommerhus nord for de mange telte på Allinge Havn, der efter en coronapause igen er spækket med debatter, aktiviteter og fællesskab. Til stede i haven i Allinge er både medlemmer af foreningen, repræsentanter fra Dansk Erhverv og en bred kreds af foreningens samarbejdspartnere, som alle er dukket op for at hilse på Lone Strøm, den nye frontkvinde i FSR – danske revisorer.

Den rigtige kandidat til jobbet

Blandt de fremmødte er bestyrelsesmedlem Lau Bent Baun, KPMG, der tager ordet for at præsentere foreningens nye administrerende direktør:

”Jeg tror ikke, at det er nogen hemmelighed, at da vi i bestyrelsen blev opmærksomme på, at du Lone var i spil som ny topchef for vores forening; ja, så var vi meget tidligt i forløbet klar over, at det var den helt rigtige kandidat til jobbet, som vi var i dialog med. Et perfekt match tror jeg godt, at man kan sige”, lyder velkomsten fra Lau Bent Baun, som pointerer, at det bestemt ikke er nogen ulempe, at den nye direktør selv er statsautoriseret revisor.

Forinden havde partner i Grant Thornton, Jan Tønnesen, budt gæsterne velkommen til receptionen og uddelt en skål for alle de fremmødte.

Både Dansk Erhvervs administrerende direktør Brian Mikkelsen og FSR - danske revisorers nye topchef Lone Strøm satte ord på det kommende samarbejde. Foto: Grant Thornton

Ser frem til samarbejdet

Også Brian Mikkelsen havde taget tid ud af sit travle program på Folkemødet til at hilse på foreningens nye topchef. Det fremtidige samarbejde er noget, som Dansk Erhvervs administrerende direktør lægger vægt på og har store forventninger til:

”Samarbejdet mellem FSR – danske revisorer og Dansk Erhverv er perfekt. Den dybe faglighed hos FSR har vi brug for hos Dansk Erhverv i vores arbejde, mens vi kan hjælpe FSR med at få råbt op og skubbe til vores fælles dagsordner. For det vigtigste er, at vi hjælper vores medlemmer – et formål, som vi deler med FSR”, fortæller Brian Mikkelsen, inden han udbringer en skål for den nye direktør.

I gang med arbejdet

Den formelle del af receptionen lakker mod enden, og fadølsanlægget begynder at brumme sagte, mens endnu en prop fra en champagneflaske flyver op i luften. Den store grill under garagens halvtag i udkanten af græsplænen begynder at varme op, mens de glade gæster hygger sig og forventningsfuldt kigger mod bordet, der er ved at blive dækket op til buffet.

Dagens hovedperson har travlt med at gå rundt i græsset og hilse på de mange fremmødte gæster. Hun afslutter sine snakke med ”Jeg glæder mig til at komme i gang”, hvorefter sommerluften fyldes med snak og høj latter og duften af sydende grillpølser og sprøde salater.

To jazzmusikere lavede lydtapetet til receptionen med bløde toner. Foto: Grant Thornton
Medlemmer og samarbejdspartnere havde lagt vejen forbi Grant Thorntons lejede sommerhus i Allinge for at hilse på Lone Strøm. Foto: Grant Thornton
Humøret er højt mellem Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen og FSR - danske revisorers nye topchef Lone Strøm, der begge glæder sig til samarbejdet.
Da den formelle del af receptionen var slut, blev der tændt op i grillen. Foto: Grant Thornton

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber