26. august 2019

Nyheder og pressemeddelelser Nyheder

Styrk din rådgivning med FSR – danske revisorers nyeste medlemsfordel: Digitalisering af kreditorbogholderiet med roger

Som revisor kan det være oplagt at rådgive dine kunder om effektiv økonomistyring. Ny medlemsfordel hos FSR – danske revisorer kan styrke din forretning indenfor erhvervsservice.


Sara Sayk SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.
ffn@sfe.qx 3393 9191FSR – danske revisorer har indgået et samarbejde med roger.ai ApS om en ny medlemsfordel til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder.


roger er en digital platform, der automatiserer kreditorbogholderiet.

 

"Økonomistyring er et område der undergår en rivende digital udvikling, og det er naturligt at revisorerne rådgiver deres kunder om at effektivisere deres økonomistyring. Her kan roger være en del af brikken i et effektivt bogholderi,” siger Tom Vile Jensen, direktør i FSR - danske revisorer, og fortsætter: "Ved at indgå et samarbejde med roger indenfor digitaliseret kreditoropfølgning kan FSR – danske revisorer understøtte de af vores medlemmer der udbyder erhvervsservice eller er i tæt dialog med deres kunder indenfor daglig økonomistyring og servicerer mindre- og mellemstore virksomheder.” 

roger kan være med til at sikre en ensartet proces for godkendelse af bilag og aflæsning af data på tværs af alle kunder og minimerer tastearbejdet, så tiden kan bruges på mere værdiskabende opgaver.

"Vi er glade for at indgå et samarbejde med FSR – danske revisorer som kommer medlemsvirksomhederne og deres kunder til gavn”, siger Lars Nielsen, Head of Sales, Nordics i roger og fortsætter: ”Har revisorerne erhvervsservice sikrer roger en ensartet proces for godkendelse af bilag og aflæsning af data på tværs af alle kunder, og du får som revisor eget dashboard til at styre alle dine kunder fra ét sted. Det frigiver markant mere tid til rådgivning og værdiskabelse hos kunderne i stedet for manuelle opgaver og tastearbejde. Og hvis dine kunde selv styrer sit bogholderi og du som revisor rådgiver dem om at benytte roger får kunderne præcis den samme oplevelse af større compliance og effektivisering af arbejdsgange,” slutter Lars Nielsen.

Medlemsfordele
Medlemsfordelen består af rabat på listepriser og ubegrænset on-boarding for både medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer samt deres kunder.

Læs mere om medlemsfordelene

Læs mere om roger

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu