17. september 2019

Rådgivning Økonomistyring

Trænger dine kunder til en bedre debitoropfølgning

Lavvande i kassen hos dine kunder kan ofte skyldes manglende debitoropfølgning. Rådgiv dine kunder om bedre likviditet igennem effektiv debitorhåndtering.


Thomas Krath Jørgensen Chef for rapportering og uddannelse
gxw@sfe.qx 4193 3148Kæmper dine kunder med lavvande i kassen, kan det oftest skyldes at fokus ligger på at sælge til kunderne og ikke på at følge op på kundernes betaling efterfølgende. Rådgiv dine kunder om hvordan de ofte kan forbedre deres likviditet ved at indføre en effektiv debitoropfølgning uden at det tager fokus fra deres primære opgaver.

Eller måske følger de allerede op på deres debitorer, men der er muligheder for at processen kan effektiviseres og inddrivelsen få en større succesrate?

Brug FSR - danske revisorers fordele til medlemsvirksomheder 

FSR - danske revisorer har indgået en række samarbejdsaftaler indenfor inkasso, der kan give fordele til dig og dine kunder. Brug fordelene til at optimere din forretning og give dine kunder en relevant rådgivning.

Se flere medlemsfordele på www.fsr.dk/fordele

 

e-inkasso Danmark ApS er et onlinebaseret software til inddrivelse af økonomiske tilgodehavender 
"Med e-inkasso kan man som revisor rådgive om et digitalt værktøj, man kan forbedre sin egen debitorstyring eller man kan via sin erhvervsservice assistere sine kunder med deres inkassoproces", siger Kaare S. Dahle, administrerende direktør i e-inkasso Danmark ApS.

 

Likvido Inkasso ApS er et fuldautomatisk debitorbogholderi, herunder inkassoforretning 
"Revisorerne kan med Likvido rådgive deres kunder om ét samlet system som kan automatisere hele processen fra kreditopslag, bogføring af indbetaling, udsendelse af påmindelser  og rykkere frem til inkasso", siger direktør og co-founder af Likvido Maximillian Frimmer

Læs mere på www.fsr.dk/likvido

 

Collectia er en kombineret IT og inkassovirksomhed med over 21 års erfaring og speciale i inddrivelse
”Vores arbejde med brugen af kunstig intelligens, big data, personlig dialog samt de nyeste digitale betalingsløsninger, er tilsammen med til at differentiere inddrivelsesforløb, siger Jesper Winther, salgsdirektør i Collectia A/S.”

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber