Ajour! Digital - fra Excel til AI: Fremtidens digitale revisor

Vi udbyder et fremmødekursus, hvor du bliver grundig sat ind i betydningen af robotteknologi og digitalisering i forhold til dit arbejde som revisor.


Få mere ud af dine nuværende ressourcer og gør din virksomhed mere produktiv

Kurset "Fra Excel til AI: Fremtidens digitale revisor" lærer dig, hvordan du øger effektiviteten og automatisere rutinearbejde i erklæringsopgaver ved hjælp af teknologier som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning.

Selvom kurset ikke alene løser ressourceudfordringen i revisorbranchen, så hjælper det med at vise, hvordan du frigør tid og ressourcer til mere komplekse erklæringsopgaver og på den måde øger din kapacitet og produktivitet.

Formål

Formålet med kurset er at inspirere til og lære medarbejdere i revisorbranchen at anvende værktøjer som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning til at automatisere og forbedre deres arbejde. Kurset giver deltagerne en introduktion til værktøjerne og deres anvendelsesmuligheder, samt lære dem hvordan de bruges til at opnå bedre og mere effektive resultater i deres dagligdag i revisorbranchen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle medarbejdere i revisorbranchen, der ønsker at blive inspireret til at lære mere om anvendelsen af værktøjer som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning i deres og deres medarbejderes arbejde. Kurset er relevant for alle niveauer af medarbejdere, lige fra assistent til underskrivende revisor.

Erfaring med digitalisering og arbejde med databehandling er ikke et krav, da der ikke undervises i praktisk udvikling af løsninger på dette kursus. Hvis praktisk udvikling af løsninger har interesse, opfordres deltagere til også at deltage i onlinekurset "Ajour Digital - byg din egen revisorrobot".

Indhold

På kurset kommer vi bl.a. ind på nedenstående emner. Alt sammen i lyset revisors arbejde med erklæringsopgaver:

 • Introduktion til softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning fra
  A-Z
 • Eksempler på anvendelsesmuligheder i revisionsbranchen:
  • Dataindsamling
  • Automatisere rutinemæssige opgaver
  • Analyse af risici og fejl i regnskaber
  • Forudsige økonomiske resultater og identificere potentielle muligheder for optimering
 • Implementering af softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning i revisionsprocessen
  • Sådan kommer du i gang
  • Kompetencer for en succesfuld implementering
  • Prisniveauer og mulige samarbejdspartnere
 • Etik og ansvar i brugen af softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning i revisionsbranchen
  • IT-sikkerhed
  • Ledelsesansvar
  • Compliance

Format

Kursusoplevelsen i "Fra Excel til AI: Fremtidens digitale revisor" er både interaktiv og praktisk. Deltagerinddragelse vægtes højt og der er god tid til spørgsmål samt diskussion. Deltagerne opfordres til at dele egne eksempler samt hvordan de tror, ​​at anvendelsen af softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning kan forbedre deres hverdag. På den måde skabes et mere engagerende og dynamisk læringsmiljø.

Udbytte

Efter kurset har deltagerne en grundlæggende forståelse for, hvordan de bruger værktøjer som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning til at forbedre og effektivisere revisionsprocessen.  Deltagerne har lært at anvende forskellige værktøjer og teknologier, der hjælper med at automatisere opgaver og forbedre kvaliteten. Deltagerne har også opnået en forståelse af de etiske og ansvarlige aspekter ved at bruge værktøjerne i deres arbejde.

 

OE Timer

Vi forventer at kurset giver minimum fire OE-timer, men kan først opgøre det nøjagtige antal senere, når dagsprogrammet er færdiggjort. Således er der ingen garanti for antal OE-timer på dette kursus.

Underviser

Vores underviser er Stine Høiberg Rasmussen, som har stor erfaring med undervisning i implementering af teknologier som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning.

Stine er allergisk over for manuelle arbejdsopgaver og elsker at tage ’robotten ud af mennesket’. Siden 2015 har Stine rådgivet om implementering af teknologier som softwarerobotter, kunstig intelligens og machine learning i Nykredit, kommunerne, KAB, BDO, domea.dk og Skattestyrelsen. Derudover underviser Stine i emnet på IT-universitet som Ekstern Lektor.

Stine er medejer af virksomheden andersjensenorg, som er specialister i RPA-undervisning via gratis indhold på YouTube og skræddersyede kurser som dette. I 2022 blev andersjensenorg udnævnt som Microsoft Most Valuable Professional, UiPath Most Valuable Professional og Automation Thought Leader of The Year.


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber