Ajour! Digitalisering

Få et praksisnært indblik i digitalisering og de nye teknologiers konsekvenser for revisorbranchen. På kurset sætter vi fokus på den viden, som enhver revisor bør have om digitalisering.

Vi sætter digitalisering i et praktisk perspektiv og klæder dig på til at møde revisorbranchens nye teknologiske konsekvenser og muligheder. Du bliver opdateret på, hvad der rører sig på det digitale område, som har relevans for dig og din forretning.

Udbytte:

  • Få overblik over digitale begreber som Big Data, Robotics, Artificial Intelligence, Block Chain m.m. og deres betydning for dig og dine kunder

  • Bliv inspireret til at tage en dialog med dine kunder om aktuelle og fremtidige digitale udfordringer

  • Få viden om hvor du kan sætte ind og optimere din egen forretning digitalt.

Undervisningen tager afsæt i revisors hverdag og gennemgår de områder, der oftest giver anledning til spørgsmål eller usikkerhed hos revisor. Programmet er endnu under udarbejdelse og bliver endeligt fastlagt i løbet af foråret.

Endelig fordeling af OE-timer bliver fastsat kort før kursusstart

Målgruppe:

Kurset er efteruddannelse på master-niveau til godkendte revisorer og erfarne medarbejdere (+5 år).

Undervisere: 

Vi har håndplukket en række relevante aktører inden for digitalisering, som evner at koble emnet sammen med de digitaliseringsudfordringer, vi står over for i revisorbranchen. Navne offentliggøres i løbet af foråret.


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu