Ajour! Moms - ONLINE

Hvor er fælderne henne? Og hvor skal du passe på? Med praktisk afsæt i revisors hverdag opdaterer kurset dig på den seneste udvikling i regler og praksis inden for moms


BEMÆRK: Dette kursus er den optagede version af det tilsvarende kursus i Ajour! Moms, der blev afholdt fysisk i efteråret 2020.

Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende regler på en effektiv måde. Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5år). Der undervises på masterniveau.

Udbytte

  • Bliv opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og de væsentligste afgørelser på området

  • Få operationel viden om moms

  • Fokus på aktuelle problemstillinger og typiske faldgruber, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis

KURSUSBESKRIVELSE:

Fokus på ”need to have” viden. Dette kursus giver dig en bred ajourføring, så du er rustet med en solid viden og en god platform inden for moms. Du kommer ikke til at dvæle ved et bestemt nørdet område. Du kommer bredt omkring og får indsigt i de væsentlige ændringer, der sker løbende samt en faglig opdatering på det senest anvendte.

Vi har håndplukket nogle af landets dygtigste undervisere, der udmærker sig ved at få tårnhøje evalueringer for deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde. Erfarne fagfolk, med et solidt kendskab til de praktiske udfordringer, der møder revisor i det daglige – og som ved, hvor skoen trykker.

Sådan fungerer det:

Når du har købt kurset, og vi har registreret din kursustilmelding, så vil du få tilsendt en mail med adgang til kurset. Du har adgang til kurset frem til 1. juli 2021. For at få udstedt et kursusbevis bedes du gennemse kurset og notere dig de koder, der præsenteres undervejs i videoen. Efterfølgende skal du sende koderne til vores kursusafdeling, som vil sende dig et kursusbevis.

Underviser:

Elsebeth Hjortshøj Rasmussen er advokat med moms og afgifter som speciale, og hun har lang erfaring med rådgivning og førelse af sager inden for dette felt. Hun har arbejdet med sit speciale både i skatteforvaltningen og i revisionsbranchen og arbejder nu med det som advokat. Elsebeth er en meget benyttet underviser og foredragsholder. Herudover er hun censor i moms- og afgiftsret ved de højere læreanstalter.

Hvad mener dine kolleger i branchen?

”Det er nyttig viden du får med hjem”

 ”Ajour! kurserne er praktisk orienteret og konkret brugbart. Du får ikke alt for mange spidsfindigheder og detaljer. Hvis underviserne dykker ned i dem, gør de det kun kortvarigt”.

 ”Det giver stor værdi at få påpeget, hvor vi som revisorer skal være varsomme”

 ”Hvorfor jeg vil anbefale Ajour! kurserne? Det kan siges ganske kort – det er relevant! ”


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber