Ajour! Regnskab - ONLINE

Bliv opdateret på regler og praksis på regnskabsområdet. Med praktisk afsæt i revisors hverdag sætter kurset fokus på typiske faldgruber og gennemgår de problemområder, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis.


Kurset er skræddersyet til praktikeren og er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5 år). Der undervises på masterniveau.

BEMÆRK: Dette kursus er den optagede version af det tilsvarende kursus i Ajour! Regnskab, der blev afholdt fysisk i efteråret 2020.

 

Udbytte

  • En praktisk gennemgang af årsregnskabslovens udfordringer

  • Bliv ajourført på seneste nyt om ændringer til årsregnskabsloven

  • Få konkrete og anvendelige råd til aflæggelse af årsrapporter

KURSUSBESKRIVELSE

Dette kursus ajourfører dig på regnskabsreglerne og illustreres med praktisk anvendelige eksempler og cases. Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret, samt overholde de gældende standarder på en effektiv måde. Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5 år). Der undervises på masterniveau.

Vi har håndplukket to af landets dygtigste undervisere, som udmærker sig ved deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde. Gode fagfolk, som kender til de praktiske udfordringer, revisor står overfor i det daglige.

Kendetegnende for begge undervisere er deres direkte dialog, case-baserede undervisning og store indsigt i de daglige problemstillinger, der møder revisor. Deres undervisning er værdsat for at være praktisk anvendelig og løsningsorienteret, samtidig med at den er spændende og i øjenhøjde.

Kurset har et indlæg om de seneste ændringer til årsregnskabsloven i klasse B og klasse C, men vil også have et interessant indlæg om regnskabsmæssig behandling af ejendomme, der fortsat skaber udfordringer for revisorer og regnskabsaflæggere. Det resterende indhold vil først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse, idet vi ønsker at præsentere dig for de mest aktuelle emner.

Sådan fungerer det:

Når du har købt kurset, og vi har registreret din kursustilmelding, så vil du få tilsendt en mail med adgang til kurset. Du har adgang til kurset frem til 1. juli 2021. For at få udstedt et kursusbevis bedes du gennemse kurset og notere dig de koder, der præsenteres undervejs i videoen. Efterfølgende skal du sende koderne til vores kursusafdeling, som vil sende dig et kursusbevis.

Undervisere:

Steen Dahl Andersen, statsautoriseret revisor, Piaster Revisorerne.

Niels Kristian Tordrup Nielsen, statsautoriseret revisor, Piaster Revisorerne

 

Hvad mener dine kolleger i branchen? 

"Jeg sad langt mere koncentreret med webinaret, end jeg nødvendigvis gør på et kursus med fremmøde. Havde jeg brug for lige at tage en pause var det at pause webinaret, og dermed nemmere at sidde koncentreret i øvrigt"

"Som sædvanligt levende og underholdende. Gode til at fastholde fokus"

”Steen og Niels er rigtigt godt forberedte. De er begge meget engagerede, og formidler deres viden på en god og praktisk måde”

"Et kæmpe plus med to undervisere som spiller godt sammen og op til hinanden”

”Det var såmænd bare helt i top”

”Underviserne er rigtigt gode”

”Sikre undervisere som har faglig styrke og kan undervise”

”To meget dygtige og kompetente herrer”

”Underviserne supplerer hinanden rigtigt godt”

”Meget engagererede undervisere”

”Underviserne er rigtigt gode til at formidle og har et godt energi-niveau”

”Det var et godt kursus med godt indhold”

”En kursusdag går altid hurtigt med de to kompetente undervisere”


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber