Ajour! Selskabsret - ONLINE

Med praktisk afsæt i revisors hverdag giver dette kursus en bedre forståelse for revisors opgaver og erklæringer i forbindelse med selskabsretlige transaktioner, så du undgår typiske fejl og faldgruber. Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste selskabsretlige lovgivning samt overholde de gældende standarder på en effektiv måde.


BEMÆRK: Dette kursus er den optagede version af det tilsvarende kursus i Ajour! Selskabsret, der blev afholdt fysisk i efteråret 2020.

Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5 år). Der undervises på masterniveau.

Udbytte

  • Du bliver fuldt opdateret på de seneste og kommende ændringer af selskabsloven

  • Du bliver endnu bedre til at rådgive dine kunder om selskabsretlige forhold

  • Du undgår typiske fejl og faldgruber i forbindelse med selskabsretlige erklæringer og transaktioner

KURSUSBESKRIVELSE

Selskabsretlige erklæringer kan være et vanskeligt og potentielt ”farligt” område for revisor at beskæftige sig med. På dette kursus bliver du klædt til at undgå typiske fejl og faldgruber i forbindelse med selskabsretlige transaktioner og får styrket din evne til at anvende de selskabsretlige regler korrekt.

Kurset omhandler et udvalg af gængse selskabsretlige transaktioner omfattet af selskabsloven. Deltag i kurset og bliv bedre rustet til at anvende de selskabsretlige regler korrekt.

Sådan fungerer det:

Når du har købt kurset, og vi har registreret din kursustilmelding, så vil du få tilsendt en mail med adgang til kurset. Du har adgang til kurset frem til 1. juli 2021. For at få udstedt et kursusbevis bedes du gennemse kurset og notere dig de koder, der præsenteres undervejs i videoen. Efterfølgende skal du sende koderne til vores kursusafdeling, som vil sende dig et kursusbevis.

Underviser:

Jesper Seehausen, seniorkonsulent, cand.merc.aud., ph.d., LL.M., Faglig udviklingsafdeling, Beierholm, ekstern lektor, Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet samt medlem af FSR – danske revisorers Revisionstekniske Udvalg (REVU) og selskabsretsgruppen.

Tidligere kursister giver kurset og underviseren på dette kursus topkarakter, og det er år efter år blandt vores top-evaluerede kurser.

"Klart plus med fleksibiliteten i forhold til pauser (kurset kan brydes ned i mindre sektioner, så koncentrationen bedre kan holdes)"

Jesper er en virkelig god underviser, der er god til at formidle et emne, som ikke er nemt at forstå. God inddragelse af deltagerne og god evne til at omsætte til praksis. Han kom med mange gode egne eksempler fra hverdagen på hans egen arbejdsplads, det var rigtigt godt. Materialet er meget anvendeligt i hverdagen.”

”Jesper gjorde emnerne meget interessante”

”Fint kursus. Jesper er god til at formidle et svært emne”

”Levende og kompetent undervisning”

”Meget behagelig måde at undervise og kommunikere på”


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber