Ajour! Skat & moms

Hvor er fælderne henne? Og hvor skal du passe på? Med praktisk afsæt i revisors hverdag opdaterer kurset dig på den seneste udvikling i regler og praksis inden for skat og moms.

Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende regler på en effektiv måde.

Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5år). Der undervises på masterniveau.

Udbytte

  • Bliv opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og de væsentligste afgørelser på området

  • Få operationel viden om skat og moms

  • Fokus på aktuelle problemstillinger og typiske faldgruber, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis

KURSUSBESKRIVELSE:

Fokus på ”need to have” viden

Dette kursus giver dig en bred ajourføring, så du er rustet med en solid viden og en god platform inden for skat og moms. Du kommer ikke til at dvæle ved et bestemt nørdet område. Du kommer bredt omkring og får indsigt i de væsentlige ændringer, der sker løbende samt en faglig opdatering på det senest anvendte.

Vi har håndplukket nogle af landets dygtigste undervisere, der udmærker sig ved at få tårnhøje evalueringer for deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde. Erfarne fagfolk, med et solidt kendskab til de praktiske udfordringer, der møder revisor i det daglige – og som ved, hvor skoen trykker.

Vi ønsker at præsentere dig for de mest aktuelle emner. Derfor vil det detaljerede kursusprogram først blive fastlagt umiddelbart inden afholdelse. Kurset afholdes i Nordsjælland, Århus, Odense, København, Kolding og Roskilde.

Ajour serien er blandt vores bedst evaluerede kurser.

Ajour! serien holder dig opdateret på hovedområderne: Revision, regnskab, skat & moms samt selskabsret. Læs mere om ajour kurserne.

Undervisningsform

Kurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

Undervisere

John Cederskjold Kierans, Tax Director, Baker Tilly
Jurist fra Aarhus Universitet og Master of Tax fra CBS.  Han har i mere end 20 år arbejdet med skattespørgsmål hos både skattemyndighederne, hos Mærsk og på rådgiversiden. John har gennem årene beskæftiget sig med en meget bred vifte af praktiske problemstillinger fra hovedaktionærbeskatning og virksomhedsforpligtelser til komplicerede skattesager - og ikke mindst undervisning.

Elsebeth Hjortshøj Rasmussen, Advokat, Hejm Vilsgaard Advokater
Advokat med moms og afgifter som speciale, og hun har lang erfaring med rådgivning og førelse af sager inden for dette felt. Hun har arbejdet med sit speciale både i skatteforvaltningen og i revisionsbranchen og arbejder nu med det som advokat. Elsebeth er en meget benyttet underviser og foredragsholder. Herudover er hun censor i moms- og afgiftsret ved de højere læreanstalter.

 

Hvad mener dine kolleger i branchen?

”Det er nyttig viden du får med hjem”

”Ajour! kurserne er praktisk orienteret og konkret brugbart. Du får ikke alt for mange spidsfindigheder og detaljer. Hvis underviserne dykker ned i dem, gør de det kun kortvarigt”

”Det giver stor værdi at få påpeget, hvor vi som revisorer skal være varsomme” 

”Hvorfor jeg vil anbefale Ajour! kurserne? Det kan siges ganske kort – det er relevant!"


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu