Ajour! Skat & moms

Hvor er fælderne henne? Og hvor skal du passe på? Med praktisk afsæt i revisors hverdag opdaterer kurset dig på den seneste udvikling i regler og praksis inden for skat og moms.


Kurset er skræddersyet til praktikeren, der gerne vil holde sig opdateret omkring den seneste lovgivning samt overholde de gældende regler på en effektiv måde. Kurset er målrettet efteruddannelse til godkendte revisorer og deres mest erfarne medarbejdere (+5år).

Der undervises på masterniveau og kurset giver OE timer. 

Udbytte

  • Bliv opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og de væsentligste afgørelser på området
  • Få operationel viden om skat og moms
  • Fokus på aktuelle problemstillinger og typiske faldgruber, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis

KURSUSBESKRIVELSE:

Dette kursus giver dig en bred ajourføring, så du er rustet med en solid viden og en god platform inden for skat og moms. Du kommer ikke til at dvæle ved et bestemt nørdet område. Du kommer bredt omkring og får indsigt i de væsentlige ændringer, der sker løbende samt en faglig opdatering på det senest anvendte. Der er fokus på "need to have" viden. 

Vi har håndplukket nogle af landets dygtigste undervisere, der udmærker sig ved at få tårnhøje evalueringer for deres evne til at formidle kompliceret stof på en forståelig og praktisk anvendelig måde. Erfarne fagfolk, med et solidt kendskab til de praktiske udfordringer, der møder revisor i det daglige – og som ved, hvor skoen trykker.

Ajour serien er blandt vores bedst evaluerede kurser.

Ajour! serien holder dig opdateret på hovedområderne: Revision, regnskab, skat & moms samt selskabsret. Læs mere på www.fsr.dk/ajour

Undervisningsform

Kurset er en kombination af indlæg, diskussion, cases og eksempler.

Undervisere

John Cederskjold Kierans, Tax Director, Baker Tilly og jurist fra Aarhus Universitet og Master of Tax fra CBS.  Han har i mere end 20 år arbejdet med skattespørgsmål hos både skattemyndighederne, hos Mærsk og på rådgiversiden. John har gennem årene beskæftiget sig med en meget bred vifte af praktiske problemstillinger fra hovedaktionærbeskatning og virksomhedsforpligtelser til komplicerede skattesager - og ikke mindst undervisning.

Elsebeth Hjortshøj Rasmussen, Advokat, Hejm Vilsgaard Advokater med speciale indefor moms og afgifter. Elsebeth har lang erfaring med rådgivning og førelse af sager inden for dette felt. Hun har arbejdet med sit speciale både i skatteforvaltningen og i revisionsbranchen og arbejder nu med det som advokat. Elsebeth er en meget benyttet underviser og foredragsholder. Herudover er hun censor i moms- og afgiftsret ved de højere læreanstalter.

Hvad mener dine kolleger i branchen?

”Det giver stor værdi at få påpeget, hvor vi som revisorer skal være varsomme”

”Ajour! kurserne er praktisk orienteret og konkret brugbart. Du får ikke alt for mange spidsfindigheder og detaljer. Hvis underviserne dykker ned i dem, gør de det kun kortvarigt”.

 ”Det er nyttig viden du får med hjem”

”Hvorfor jeg vil anbefale Ajour! kurserne? Det kan siges ganske kort – det er relevant! ”


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber