Assistance erklæringer - ny vejledning

Deltag i dette 1 times webinar om den nye FSR-vejledning om revisors assistance med opstilling af regnskaber, som præciserer hvilke handlinger revisor skal udføre i praksis når denne erklæringstype afgives.


FSR er i første halvår 2022 i gang med at udarbejde en ny praktisk rettet vejledning om revisors assistance med opstilling af regnskaber.

På dette webinar gennemgår vi hvilke krav der gælder for assistanceopgaver, så du ved præcist hvad der kræves og så du hverken udfører for meget eller for lidt på dine efterfølgende opgaver. Det sikrer at du får den bedste sagsøkonomi samtidig med at du overholder de krav der gælder til revisors arbejde.

Konkret kommer vi omkring:

  • Generelle overvejelser og nødvendige handlinger for at kunne afgive en erklæring om opstilling af regnskaber efter ISRS 4410
  • Forståelse af kunden
  • Konkrete handlinger på regnskabspostniveau
  • Forhold, der let kan blive overset
  • Praktiske vanskeligheder

Du kan deltage live i webinaret, hvor du har mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, eller du kan senere gense optagelsen, hvis du er forhindret i at deltage på webinarets planlagte tidspunkt.

Underviser
Vores underviser er statsaut. revisor Karsten Andersen, som har deltaget i arbejdet med at udarbejde denne nye vejledning fra FSR. Karsten er også tidligere medlem af FSR’s Revisionstekniske Udvalg (REVU).

Karsten har gennem mere end 15 år arbejdet i en revisionsfaglig afdeling med særligt fokus på revision, intern og ekstern kvalitetskontrol, disciplinærnævns- og erstatningssager. Karsten har skrevet flere artikler inden for vores fag og han har i en lang årrække været ekstern lektor på CBS.

Karsten er også underviser på nogle af vores andre kurser, blandt andet:


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber