Bæredygtighedsrapportering - revisionsfaglige forhold

Revisionsbranchen skal snart stå klar til at afgive erklæringer, når de første store virksomheder skal have erklæring på deres bæredygtighedsrapportering, som skal offentliggøres for første gang for regnskabsår, der starter 1. januar 2024 eller senere.


På dette webinar får du et overblik over udvalgte revisionsfaglige forhold om revisors erklæringsafgivelse på den kommende bæredygtighedsrapporteringen.

Primært fokus vil være på ISAE 3000, hvor vi på webinaret gennemgår indholdet heraf overordnet med nedslag på særligt relevante områder. Endvidere vil det netop offentliggjorte udkast til standard til erklæring på bæredygtighedsrapportering, ISSA (International Standard on Sustainability Assurance) 5000, der kom i høring den 2. august

Kurset henvender sig til de erfarne medarbejdere.

1 OE-time

Du optjener 1 OE-time indenfor revisions- og erklæringsområdet når du deltager. 

Underviser

Underviser på kurset er statsautoriseret revisor Martin Samuelsen, der er en erfaren underviser inden for blandt andet revision og erklæringsafgivelse. Martin Samuelsen er endvidere medforfatter på 5. udgave af ”Revisorloven med kommentarer” (karnov 2018), og ”Revision i Praksis” (2019, 2. udgave). Martin Samuelsen er indehaver af Inspicio ApS, der leverer rådgivning og konsulentbistand til revisionsbranchen og andre relevante aktører om kvalitetsstyring, revisionskvalitet- og effektivitet, regelefterlevelse (compliance) og andre revisionsfaglige forhold.

Nyt bæredygtighedsakademi kommer snart

FSR – danske revisorers nye bæredygtighedsakademi kommer i oktober 2023. Akademiet understøtter revisorbranchen i arbejdet med at afgive erklæring på de nye grønne regnskaber. Deltag på akademiet og bliv godkendt bæredygtighedsrevisor. Akademiet indeholder 30 timers efteruddannelse om bæredygtighed. Læs mere om bæredygtighedsakademiet.

Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber