Cybersikkerhed for revisorer

Med relativt enkle bidrag kan du som revisor være med til at påvirke cybersikkerheden hos dine kunder og øge deres virksomheders robusthed over for cyberangreb. På dette kursus får bliver du klædt på til at deltage aktivt i diskussioner om cybersikkerhed med dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Kurset afholdes i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Rigspolitiet og cyberkonsulentfirmaet Langkjaer.

 

Udbytte:

  • Få en introduktion til cybersikkerhed, og hvem der hacker danske virksomheder
  • Få inspiration til hvordan man beskytter en virksomhed bedst og billigst og de gode spørgsmål at stille kunder, kolleger og samarbejdspartnere
  • Få inspiration til en anbefalet køreplan for at etablere og vedligeholde god cybersikkerhed og et anbefalet årshjul for kontrol og måling af cybersikkerhed
  • Få viden om cyberforsikringer

KURSUSBESKRIVELSE:

Stadig flere danske virksomheder udsættes for cyberkriminalitet, og undersøgelser viser, at cybersikkerheden ofte er for lav særligt i små og mellemstore virksomheder. Cybersikkerhed er blevet et fast tema for både medarbejdere, direktioner og bestyrelser i danske virksomheder og ikke mindst for deres rådgivere.

Hacking og cybersikkerhed er imidlertid ikke sort magi, og der findes et godt, prioriteret forsvar mod de fleste trusler.

På dette kursus sigter vi efter at forklare de grundlæggende begreber og etablere en referenceramme, du kan anvende i samtaler om cybersikkerhed, mens vi relaterer området til de seneste tiltag fra både myndigheder og det private erhvervsliv.

Samtidig giver vi konkrete anvisninger til, hvordan cybersikkerhed kan etableres og vedligeholdes som et ledelsesmæssigt aktiv i forhold til primærforretningen, og hvordan du som revisor kan bidrage.

Kurset er skræddersyet til revisorer med kunder i SMV-segmentet, og undervisningen tager udgangspunkt i begynderniveau. Der er ikke tale om et it-teknisk kursus.

Underviser:

Troels Langkjær er kursusleder på dette kursus. Troels er mangeårig specialist i cybersikkerhed og uafhængig rådgiver, foredragsholder og underviser.


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu