Cybersikkerhed - revisor som ledelsens sparringspartner

Med relativt enkle bidrag kan du som revisor være med til at påvirke cybersikkerheden hos dine kunder og forhindre en stor andel af de mest almindelige cybersikkerhedshændelser. På dette kursus får du værktøjer og metoder til at rådgive om cybersikkerhed.

Kurset afholdes i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Rigspolitiet og cyberkonsulentfirmaet Langkjaer.

Udbytte:

  • Få en struktureret køreplan for god cybersikkerhed og et anbefalet århjul for kontrol og måling af cybersikkerhed

  • Få viden og redskaber til at hjælpe med at identificere cyberrisici, cyberforsikringer og sikkerhed ved outsourcing

  • Bliv inspireret til hvordan du kan udarbejde og rådgive beredskabsplaner og tiltag før, under og efter et cyberangreb.

KURSUSBESKRIVELSE:

Mange danske virksomheder bekymrer sig om cyberkriminalitet og er i tvivl, om cybersikkerheden er i orden. Som revisor har du mulighed for at påvirke virksomhederne, rejse vigtige spørgsmål i relevante fora og rådgive om handlemulighederne.

På dette kursus giver vi konkrete anvisninger til, hvordan cybersikkerhed kan etableres og vedligeholdes som et ledelsesmæssigt aktiv i forhold til primærforretningen, og hvordan du som revisor kan bidrage.

Kurset er skræddersyet til revisorer med kunder i SMV-segmentet, og undervisningen tager udgangspunkt i begynderniveau. Der er ikke tale om et it-teknisk kursus. Det vil være en fordel, hvis du har deltaget i kurset "Introduktion til cybersikkerhed for revisorer", men det er ikke et krav.

Underviser:

Troels Langkjær er kursusleder på dette kursus. Troels er mangeårig specialist i cybersikkerhed og uafhængig rådgiver, foredragsholder og underviser.


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu