Digitaliseringsakademi 2021

FSR – danske revisorers Digitaliseringsakademi er et samlet uddannelsesforløb, der strækker sig over 3 sammenhængende dage.

 

Digitaliseringsakademiet består af tre hovedingredienser, der tilsammen sikrer, at får du en markedsfokuseret retning, der passer til netop din forretnings særlige kompetencer og kunder.

 

Efter tre dages intensiv læring og står du med:

  • En konkret digital forretningsstrategi og et bud på en optimeret 360-graders forretningsmodel, du kan tages direkte med hjem og implementere
     
  • Kompetencer til at automatisere processer (Robotics Process Automation) – hvor og hvordan får du dem implementeret i din virksomhed
     
  • En oversigt over hvordan du får optimeret dit systemlandskab både internt og eksternt, så du kan betjene dine kunder mere effektivt og med en højere grad af sikkerhed.


Du kan begynde at implementere dette i din organisation allerede dagen efter. Overvej om det giver god mening samt større udbytte at invitere dine medpartnere med!


Kursusindhold: Det konkrete indhold på de enkelte dage er under udarbejdelse og vil blive lanceret snarest. Reserver allerede nu en plads på det populære kursus, så får du direkte besked, når det endelige program er klar.


Undervisere: Digitaliseringsakademiet er udviklet i samarbejde med konsulenthuset Nextwork, som er en kender af revisorbranchen og eksperter i rådgivning indenfor digitalisering af forretningsmodeller og arbejdsprocesser. Nextwork har tidligere undervist på digitaliseringskurser for FSR – danske revisorer med stor succes.


Obs: Hvis du ønsker at overnatte i forbindelse med kurset, skal du selv booke direkte hos hotellet. Overnatning er ikke inkluderet i kursusprisen.

 


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber