Faglig opdatering – kvalitetsstyring i revisionsvirksomheden

Dette webinar fokuserer på kvalitetsstyring i revisionsvirksomheden, herunder efterlevelse af ISQM, som blev implementeret i 2022.


ISQM 1 trådte i kraft den 15. december 2022.

På dette webinar gennemgår vi standardens krav og erfaringer fra den praktiske implementering heraf. Vi ser tilbage på perioden fra ikrafttræden og samler op på faldgruber og opmærksomhedspunkter.

Kurset har fokus på de krav, der er allermest relevante i praksis, i den mindre og mellemstore revisionsvirksomhed, og vil blandt andet have fokus på følgende områder:

Erfaringer fra den praktiske implementering – faldgruber og opmærksomhedspunkter.
Hvordan kan dokumentationskravene i ISQM 1 efterleves mest effektivt i praksis?

Underviser

Underviser er statsautoriseret revisor Martin Samuelsen, der bl.a. igennem myndighedsarbejde har opnået et unikt kendskab til kravene til revisionsvirksomhedens kvalitetsstyringssystem. Martin Samuelsen er medlem af kvalitetsudvalget under FSR-danske revisorer, og har i den forbindelse deltaget i udarbejdelsen af foreningens vejledning på området. Martin Samuelsen er indehaver af Inspicio ApS, der leverer rådgivning og konsulentbistand til revisionsbranchen og andre relevante aktører om kvalitetsstyring, revisionskvalitet- og effektivitet, regelefterlevelse (compliance) og andre revisionsfaglige forhold.

 

Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber