Finanstilsynets certificerede revisorer (§5)

Bliv orienteret om den finansielle lovgivning på de områder, som har betydning for revisor i finansielle virksomheder. Kurset omhandler emner, som er obligatoriske for revisor i pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber, jf. § 5 i bekendtgørelse nr. 856/2019 om efteruddannelse.


Der undervises på master niveau.

KURSUSBESKRIVELSE

Foreningens finansielle udvalg (FINU) planlægger sammen med Finanstilsynet et kursus målrettet Finanstilsynets certificerede revisorer.

På dette kursus vil du blive orienteret om den finansielle lovgivning på områder, som har betydning for revisor i finansielle virksomheder, jf. § 5 i bekendtgørelse nr. 856/2019 om efteruddannelse.

For at sikre størst mulig aktualitet vil det detaljerede indhold af kurset blive fastlagt i løbet af foråret 2021.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

 

Dine forudsætninger:

Hovedparten af deltagerne i kurset er eller ønsker at blive certificeret til at revidere finansielle virksomheder i henhold til Finanstilsynets certificeringsordning. Dette er dog ikke en forudsætning for at deltage. Også andre revisorer, der betjener finansielle virksomheder, interne revisorer, regnskabsansvarlige og rådgivere og eksperter inden for regler om finansielle virksomheder kan med fordel deltage. Der undervises på master niveau.

 


Del til:

Gratis medlem?

Medlemsfordele

Faglige nyheder
Rabat på kurser
Arrangementer og events
Person med krydsede arme

Er du ansat i en medlemsvirksomhed, kan du blive gratis interessemedlem

Læs mere om vores medlemskaber