Finanstilsynets certificerede revisorer § 5

Bliv orienteret om den finansielle lovgivning på de områder, som har betydning for revisor i finansielle virksomheder. Kurset omhandler emner, som er obligatoriske for revisor i pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber, jf. § 5 i bekendtgørelse nr. 856/2019 om efteruddannelse.

Foreningens finansielle udvalg (FINU) planlægger sammen med Finanstilsynet et kursus målrettet Finanstilsynets certificerede revisorer.

På dette kursus vil du blive orienteret om den finansielle lovgivning på områder, som har betydning for revisor i finansielle virksomheder, jf. § 5 i bekendtgørelse nr. 856/2019 om efteruddannelse.

På baggrund af regeringens forsamlingsforbud i forbindelse med Corona - COVID19, afholdes kurset som Webinar over to dage:

Dag 1 - 16. juni 2020 fra kl. 8.30 - 12.30

Dag 2 - 17. juni 2020 fra kl. 13.00 - 17.00.

Der vil begge dage løbende blive tjekket op på, hvem der deltager således, at vi kan dokumentere det overfor Erhvervsstyrelsen.

For at sikre størst mulig aktualitet vil det detaljerede indhold af kurset blive fastlagt i løbet af foråret 2020.

Dine forudsætninger:

Hovedparten af deltagerne i kurset er eller ønsker at blive certificeret til at revidere finansielle virksomheder i henhold til Finanstilsynets certificeringsordning. Dette er dog ikke en forudsætning for at deltage. Også andre revisorer, der betjener finansielle virksomheder, interne revisorer, regnskabsansvarlige og rådgivere og eksperter inden for regler om finansielle virksomheder kan med fordel deltage. 

Der undervises på Materniveau.


Del til:

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu